Tietoja ei-toivotuista puheluista

Kun käytät Google Haussa Vain soitto -mainoksia tai puhelulaajennuksia, Google näyttää mainoksesi tiettyjen, kampanjan luomisen aikana valitsemiesi avainsanojen yhteydessä. Lue lisää siitä, missä mainoksesi voivat näkyä. Käyttäjät voivat klikata mainoksiasi tai laajennuksiasi ja soittaa yritykseesi niissä näkyvää numeroa käyttämällä.

Ei-toivotut puhelut

Jos saat ei-toivottuja puheluja sen jälkeen, kun olet lisännyt puhelinnumerosi Google Ads ‑kampanjaan, tämä voi johtua siitä, että Vain soitto ‑mainoksesi tai puhelulaajennuksesi on näytetty yleisen avainsanan yhteydessä eikä liidi ole ollut myyntivalmis.

Esimerkki

Kodin turvaratkaisujen tarjoaja, joka tekee hintatarjouksia avainsanasta "turva", saattaa saada ei-toivottuja puheluja, koska hänen Vain soitto ‑mainoksensa ja puhelulaajennuksensa voivat näkyä esimerkiksi sosiaaliturvaan liittyvillä hauilla. Vastaavasti sellaisen kotivakuutuksia tarjoavan yrityksen, joka käyttää kohdistuksessa avainsanaa "vakuutus", mainokset voivat näkyä autovakuutusta hakeville käyttäjille.

Ratkaisuehdotuksia

Tarkentamalla avainsanaluetteloasi voit vaikuttaa enemmän siihen, milloin mainoksesi näkyy Google Haussa. Jos saat paljon liiketoimintaasi liittymättömiä puheluja, kokeile sellaisten yleisten avainsanojen poistamista, jotka voivat saada mainoksesi näkymään vääränlaisten hakujen yhteydessä. Lue lisää perusvinkkejä avainsanaluettelon laatimiseen.

Jos mainontaasi hoitaa toimisto, voit pyytää sitä muuttamaan Google Ads ‑kampanjasi kohdistusta siten, että ei-toivottuja puheluja tulee vähemmän.

Voit lisätä, muokata tai poistaa avainsanoja sekä optimoida niitä parantaaksesi kampanjasi kehitystä. Lue lisää avainsanaluettelon optimoinnista.

Tarvittaessa voit ainoastaan poistaa käytöstä Vain soitto ‑mainoksesi tai puhelulaajennuksesi. Lue lisää mainosten keskeyttämisestä ja jatkamisesta.