Dette består hotellannonser med link til bestillingssiden av

Når reisende klikker på et hotell i søkeenheten for hoteller (en del av Google Søk), kan de klikke seg videre til informasjon om det aktuelle hotellet. Der finner de bestillingslinker for hotellet samt annen informasjon om eiendommen, deriblant følgende detaljer:

What components make up a Hotel placesheet

Step 1 hotellets navn, klasse, adresse og telefonnummer samt linker til hotellets nettsted og veibeskrivelser. I denne delen vises også den gjennomsnittlige brukervurderingen, høydepunkter samt en beskrivelse av hotellet. Klikk på hotellnavnet for å se flere detaljer, deriblant priser, bilder, hotellanmeldelser og stedsinformasjon.
Step 2 en «Bestill et rom»-knapp som viderekobler de reisende til en fullstendig liste over hotellannonser med link til bestillingssiden (det samme som Priser-fanen)
Step 3

en modul for bestilling av hotellrom som viser de høyest rangerte hotellannonsene med link til bestillingssiden samt en link til flere priser (her vises alle hotellannonser med linker til bestillingssiden på «Priser»-fanen). Reisende kan justere prisene etter innsjekkings- og utsjekkingsdato samt antallet gjester. I prislisten din kan du angi at prisene skal endres som svar på de reisendes aktuelle søk.

Step 4

en oversikt over prisene etter pris per person per natt, totalpris per natt eller pris på hele oppholdet. Dermed kan de reisende få se hotellets priser og gebyrer sammen med annen informasjon. Dette alternativet er også tilgjengelig for alle hotellannonser med link til bestillingssiden på «Priser»-fanen.

Step 5

hotellannonser med link til bestillingssiden, som viderekobler de reisende til landingssiden for et hotell, et reisebyrå på nettet eller en metasøkemotor, der de kan bestille rom på det aktuelle hotellet. Du kan konfigurere denne linken slik at den inneholder en liten logo, og du kan fremheve attraktive tilbud og fasiliteter hotellet har å by på. Det koster penger å klikke på disse linkene, og i denne delen kan du se «Annonser»-merket.

Step 5 gratis linker til bestillingssiden, som står oppført under «Alle alternativer» på «Oversikt»- og «Priser»-fanen. Det koster ikke noe å klikke på disse linkene.
Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.