Hvad kendetegner et link til hotelbooking

Når en rejsende klikker på et hotel i enheden til hotelsøgning (en del af Google Søgning), kan vedkommende klikke sig videre til den detaljerede visning for det pågældende hotel. Her kan vedkommende finde links til hotelbooking og yderligere oplysninger om overnatningsstedet, heriblandt følgende:

What components make up a Hotel placesheet

Step 1 Hotellets navn, klasse, adresse, telefonnummer og links til hotellets website eller en rutevejledning. Denne sektion indeholder også den gennemsnitlige brugerbedømmelse, highlights og en beskrivelse af hotellet. Klik på hotellets navn for at se flere oplysninger, bl.a. priser, hotelanmeldelser, placeringsoplysninger og billeder.
Step 2 Knappen "Book et værelse", som viser den rejsende en liste over alle hotel-booking link ads (som også findes på fanen "Priser").
Step 3

Bookingmodulet viser de højst rangerede booking link ads og et link til flere priser (som viser alle hotel-booking link ads på fanen "Priser"). Rejsende kan justere priserne efter indtjeknings- og udtjekningsdato og antallet af gæster. På prislisten kan du konfigurere priserne, så de ændrer sig, alt efter hvad den rejsende søger efter.

Step 4

Vis pris efter pris pr. overnatning, samlet antal overnatninger eller et samlet beløb for opholdet, så rejsende kan se hotelpriser og -gebyrer i mere kontekst. Denne mulighed er også tilgængelig for alle hotel-booking link ads på fanen "Priser".

Step 5

Booking link ads, som fører de rejsende til et hotels landingsside, OTA- eller metasøgemaskine, hvor de kan reservere et værelse på det valgte hotel. Du kan konfigurere dette link, så det indeholder et lille logo og fremhæver hotellets attraktive egenskaber og faciliteter. Der betales for klik på disse links, og denne sektion er markeret med badget "Annoncer".

Step 5 Gratis bookinglinks, som er angivet under "Alle valgmuligheder" på fanerne "Oversigt" og "Pris". Klik på disse links er gratis.
Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.