Account-, campagne- en bodlimieten van Hoteladvertenties

Accountlimieten

Alle actieve en onderbroken entiteiten tellen mee voor deze accountlimieten:

• 200 gekoppelde Google Ads-accounts per Hotel Center-account
  • 1000 hotelcampagnes per Google Ads-account
  • 1000 locatietargets per hotelcampagne
  • 3000 advertentiegroepen per hotelcampagne
  • 20.000 biedingen op hotelgroepniveau per advertentiegroep
  • 5 miljoen biedingen op hotelgroepniveau binnen een afzonderlijk Google Ads-account

Bodlimieten per hotel

Met Hoteladvertenties worden maximaal 100 biedingen per hotel toegekend voor alle Google Ads-accounts die zijn gekoppeld aan een afzonderlijk Hotel Center-account. Dit is een specifieke limiet voor hotelcampagnes die niet van toepassing is op andere producten in Google Ads.

Wat gebeurt er als u bodlimieten overschrijdt?

Als uw biedingen de limiet per hotel overschrijden, kan Google niet garanderen dat we biedingen boven de limiet evalueren wanneer we de winnende campagne of advertentiegroep in de veiling bepalen. Omdat er geen foutmelding wordt gegeven voor biedingen boven de limiet, kunt u beter binnen de limiet blijven.

Relevante links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.