Om stedbaserede grupper

Stedbaserede grupper gør det nemmere for dig at implementere en bred vifte af stedrelaterede funktioner i dine kampagner og administrere dine fysiske steder fra Google Ads. I denne artikel kan du læse om, hvordan stedbaserede grupper fungerer, og om fordelene ved at bruge dem, når du skal konfigurere målretning i dine kampagner.

Hvad er stedbaserede grupper?

Stedbaserede grupper er samlinger af fysiske steder, og disse grupper kan genbruges og anvendes i forbindelse med kampagnemålretning. Fordelen ved at vælge en gruppe i stedet for individuelle steder er, at du hurtigt og effektivt kan anvende alle stederne i gruppen i forbindelse med målretningen af en kampagne. Disse grupper kan også bruges ved oprettelse og konfiguration af lokale kampagner samt oprettelse af adresseudvidelser.

For at kunne bruge stedbaserede grupper skal du have en linket Google My Business-konto eller en tilknyttet virksomhed på kontoniveau.

Fordelene ved at bruge stedbaserede grupper

Det er nemt

Stedbaserede grupper er nemme at konfigurere og parse til redigering. På grænsefladen for stedbaserede grupper kan du finde individuelle steder via søgning og filtrering.

De kan genbruges

Når du har oprettet en stedbaseret gruppe, kan du vælge den og anvende den på alle de kampagner, du vil. Hvis du foretager ændringer af en stedbaseret gruppe, anvendes de alle de steder, hvor gruppen bruges.

Lad os sige, at du kører en lokal kampagne for alle dine steder i Jylland. Du kan i så fald vælge at oprette en ny stedbaseret gruppe, der indeholder alle dine fysiske steder i Jylland. Hvis du også vil køre en landsdækkende kampagne, kan du bruge denne stedbaserede gruppe i forbindelse med kampagnekonfigurationen. Derefter kan du bruge den stedbaserede gruppe til lokale kampagner, adresseudvidelser, affilierede adresseudvidelser eller radiusmålretning.