Om stedbaserede grupper

Med stedbaserede grupper kan du nemmere administrere steder i dine kampagner fra Google Ads. I denne artikel kan du læse om, hvordan stedbaserede grupper fungerer, og om fordelene ved at bruge dem, når du skal konfigurere geografisk målretning i dine kampagner og promovere disse steder i dine annoncer.

OPRET STEDBASEREDE GRUPPER

Hvad er stedbaserede grupper?

Stedbaserede grupper er samlinger af fysiske virksomheder, og disse grupper kan genbruges og anvendes i forbindelse med dine kampagner. Fordelen ved at vælge en gruppe i stedet for individuelle steder er, at du hurtigt og effektivt kan anvende alle stederne i gruppen i forbindelse med målretningen af en kampagne. Disse grupper kan også bruges ved oprettelse og konfiguration af lokale kampagner samt ved oprettelse af adresseudvidelser og adresseudvidelser for samarbejdspartnere.

Hvis du vil bruge stedbaserede grupper, skal du aktivere adresseudvidelser eller aktivere adresseudvidelser for samarbejdspartnere på din Google Ads-konto. Du kan bruge stedbaserede grupper flere forskellige steder på din konto:

Fordelene ved at bruge stedbaserede grupper

Det er nemt

Stedbaserede grupper er nemme at konfigurere og parse til redigering. På grænsefladen for stedbaserede grupper kan du finde individuelle steder via søgning og filtrering.

De kan genbruges

Når du har oprettet en stedbaseret gruppe, kan du vælge den og anvende den på alle de kampagner, du vil. Hvis du foretager ændringer af en stedbaseret gruppe, anvendes de alle de steder, hvor gruppen bruges.

Lad os sige, at du kører en lokal kampagne for alle dine steder i Jylland. Du kan i så fald vælge at oprette en ny stedbaseret gruppe, der indeholder alle dine fysiske steder i Jylland. Hvis du også vil køre en landsdækkende kampagne, kan du bruge denne stedbaserede gruppe i forbindelse med kampagnekonfigurationen. Derefter kan du bruge den stedbaserede gruppe til lokale kampagner, adresseudvidelser, adresseudvidelser for samarbejdspartnere eller radiusmålretning.

OPRET STEDBASEREDE GRUPPER