Over niet-beschikbare betaalmethoden

Over het algemeen bepalen uw land en valuta welke betaalmethoden en betaalinstellingen beschikbaar zijn voor uw account. Een betaalmethode is de manier waarop u betaalt, zoals een creditcard of automatische incasso. Een betaalinstelling bepaalt wanneer en hoe u betaalt (bijvoorbeeld via automatische betalingen, handmatige betalingen of maandelijkse facturering). Het kan voorkomen dat een betaalmethode of -instelling die gewoonlijk beschikbaar is voor uw land of valuta, tijdelijk niet beschikbaar is voor uw account.

In deze gevallen worden de niet-beschikbare betaalmethoden of -instellingen grijs weergegeven en kunnen ze niet worden geselecteerd op de pagina Betaalmethoden of wanneer u uw Google Ads-betalingsgegevens instelt of een betaling uitvoert. Niet-beschikbare betaalinstellingen zijn niet zichtbaar in het dropdownmenu op de pagina Factureringsinstellingen.

Niet-beschikbare betaalmethoden of -instellingen kunnen het resultaat zijn van doorlopende controles van uw accountinstellingen en -activiteit, maar dit hoeft niet te betekenen dat u iets verkeerds heeft gedaan. De bedoeling hiervan is dat er voldoende tijd is voor een grondige beoordeling waardoor uw accounts zijn beveiligd en voldoen aan het Google Ads-beleid.

Als u een update ziet

De betaalmethode of -instelling komt meestal beschikbaar nadat Google heeft gecontroleerd of uw account aan de volgende vereisten voldoet:

• $ 200 aan betalingen met een beschikbare betaalmethode

• 4 weken accountactiviteit waarbij het Google Ads-beleid is nageleefd
Let op: In sommige gevallen kan het proces langer duren. U krijgt een update per e-mail als de betaalmethode of -instelling beschikbaar komt.

Snellere toegang tot een betaalmethode aanvragen

Daarnaast kunt u zo nodig snellere toegang aanvragen tot betaalmethoden of -instellingen. Als u deze aanvraag heeft afgerond, verloopt het beoordelingsproces mogelijk sneller en komt, indien van toepassing, de betaalmethode of instelling sneller beschikbaar voor uw account.