Over advertentieplanning

Voor Lokale diensten-advertenties kunt u de dagen en de tijdstippen kiezen waarop uw advertentie wordt weergegeven. U kunt bijvoorbeeld instellen dat uw advertentie wordt weergegeven tijdens reguliere openingstijden of wanneer u tijdig telefoontjes van klanten kunt beantwoorden. U kunt uw advertentie ook instellen op 'Onderbroken' zodat deze niet meer wordt weergegeven, ongeacht uw planning. Als u deze instelling weer inschakelt, wordt de weergave hervat op basis van de advertentieplanning die u heeft gekozen.

Als de weergave buiten de geplande openingstijden valt of uw advertentie is onderbroken, kan er een gratis versie van uw vermelding worden weergegeven.

Advertentieplanning werkt niet met slimme Shopping-campagnes.

Uw advertentie plannen

1. Log in bij Lokale diensten-advertenties.
  2. Klik bovenaan op het menu Menu Icon.
  3. Klik op Profiel en budget.
  4. Klik op de blauwe tekst naast 'Advertentieplanning'. De blauwe tekst is het planningstype dat momenteel is ingesteld (zoals vermeld in de volgende stap). Het standaard planningstype is 'Altijd aan'.
  5. Kies in het dialoogvenster 'Advertentieplanning' het planningstype voor de weergave van uw advertentie:
    • Altijd aan: uw advertentie wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week weergegeven.
    • Alleen tijdens mijn openingstijden: uw advertentie wordt weergegeven tijdens de openingstijden die zijn opgegeven in het veld 'Openingstijden' onderaan de pagina 'Profiel en budget'.
    • Aangepaste tijden: kies de dagen en tijdstippen waarop u uw advertentie wilt weergeven.
  6. Klik op Opslaan.
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie