Om «Overføring av fakturamottaker»-siden

På «Overføring av fakturamottaker»-siden kan du se en tabell som inneholder både nåværende og tidligere betalingsprofil og fakturaoppsett (også kjent som betalingskonto) som brukes eller har vært brukt i Google Ads-kontoen din. Der finner du dessuten eventuelle betalingsprofiler og fakturaoppsett som trer i kraft på en dato i fremtiden.

Sånn finner du fakturaoppsettet

1. Logg på Google Ads-kontoen din.

2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | tools [Icon], og klikk deretter på Faktureringssammendrag under «Fakturering og betalinger».

3. Klikk på Overføring av fakturamottaker i menyen til venstre.

Du får se denne informasjonen

• For fakturaoppsettet du for øyeblikket bruker i kontoen din, vises statusen «Nåværende» i «Fakturaoppsett»-kolonnen i tabellen.

• Hvis du har planlagt at et nytt fakturaoppsett skal tre i kraft på en fremtidig dato, vises dette varselet ovenfor tabellen: «Du har planlagt en faktureringsforespørsel». Det nye fakturaoppsettet blir også vist til høyre over det nåværende fakturaoppsettet i tabellen.

• Andre fakturaoppsett du har brukt i kontoen tidligere, står oppført nedenfor det du nå bruker.

Klikk på linkene i Fakturaoppsett-kolonnen for å se faktureringsinnstillingene, betalingsloggen og alle fakturaene tilknyttet de enkelte fakturaoppsettene.