Om siden Faktureringsoverførsler

På siden "Faktureringsoverførsler" kan du se en tabel med den aktuelle betalingsprofil og fakturakonfiguration (også kaldet betalingskonto) for din Google Ads-konto, betalingsprofiler og fakturakonfigurationer, der tidligere er blevet benyttet på din konto, samt en eventuel afventende betalingsprofil og fakturakonfiguration, der skal træde i kraft på et senere tidspunkt.

Sådan finder du din fakturakonfiguration

1. Log ind på din Google Ads-konto.

2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | tools [Icon], og klik derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering og betalinger".

3. Klik på Faktureringsoverførsler i menuen til venstre.

Hvad kan du se på denne side?

• Den aktuelt benyttede fakturakonfiguration på din konto har statussen "Aktuel" i kolonnen "Fakturakonfiguration" i tabellen.

• Hvis der er planlagt en ny fakturakonfiguration på et senere tidspunkt, vises meddelelsen "Du har en planlagt faktureringsoverførsel" over tabellen. Den nye fakturakonfiguration vises også lige over den aktuelle fakturakonfiguration i tabellen.

• Eventuelle andre fakturakonfigurationer, der tidligere er blevet benyttet på din konto, er angivet under den aktuelle fakturakonfiguration.

Klik på linkene i kolonnen "Fakturakonfiguration" for at se de faktureringsindstillinger, den betalingshistorik og de fakturaer, der er knyttet til hver enkelt fakturakonfiguration.