Optimale løsninger for at finde nye søgeord

Når du bruger Søgeordsplanlægning til at finde forslag til nye søgeord til dine kampagner på Søgenetværket, kan du opleve, at nogle søgeord ikke leverer de resultater, du leder efter. Denne artikel indeholder tips og optimale løsninger til at finde nye søgeord, der er mere relevante for din virksomhed, dit produkt eller din serviceydelse, og du undgår søgeord, der er mindre relevante.

Optimal løsning Dette skal du gøre Dette skal du undgå
Tænk som dine kunder.

Beskriv, hvordan dine kunder opfatter din produkt- eller ydelseskategori.

Eksempel: vandrestøvler

Forudse ikke de faktiske søgeforespørgsler, som potentielle kunder muligvis indtaster. Søgeord, der er for specifikke, kan være begrænsende.

Eksempel: Hvilke vandrestøvler er de bedste

Vær specifik, men ikke for specifik.

Brug den rette mængde oplysninger.

Eksempel: Festlokale
Eksempel: Opskrifter til børn

Vær ikke alt for generel. Søgeord, der er for generelle, giver ikke nok tips til, hvad dem, der søger efter dine produkter eller ydelser, rent faktisk søger på.

Eksempel: Fest
Eksempel: Velsmagende

Du skal dog heller ikke være for specifik.

Eksempel: Festlokaler til små fester
Eksempel: Opskrifter til børn på under 10 minutter

Tilføj et website for at forbedre resultaterne. Et søgeord og et website kan give dig mere relevante forslag til søgeord. Eksempel: <blank>
Fremhæv velkendte brands i dine tilbud. Inkluder navnet på et populært brand, som du sælger. Undlad at nævne et nyt brand, som de fleste ikke kender endnu.
Vær beskrivende.

Vær sparsom med brugen af adjektiver.

Eksempel: Start med vandrestøvler, og brug derefter bedste vandrestøvler.

Undlad at starte din søgeordsanalyse med et adjektiv.

Eksempel: Start ikke med bedste vandrestøvler.

Brug flere søgeord eller søgeordssætninger.

Brug flere søgeord eller søgeordssætninger om det samme emne.

Eksempel: velgørenhedsorganisationer at donere til, velgørende bidrag

Eksempel: noveller, kriminoveller, krimiforfatter

Undlad at bruge søgeord om irrelevante emner, eller som kun giver delvise oplysninger.

Eksempler: bedste velgørenhedsorganisationer til donation, medicinsk forskning

Eksempler: noveller, krimi, forfatter

Brug stedoplysninger med omhu. Angiv et sted i dine søgeord, hvis dine kunder ikke befinder i samme område som din ydelse eller dit produkt. Undlad at angive et sted, hvis du planlægger at bruge geografisk målretning for dine annoncer.