Optimale løsninger til at finde nye søgeord

Sådan får du adgang til Søgeordsplanlægning:

Når du bruger Søgeordsplanlægning til at finde nye forslag til søgeord til dine kampagner på Søgenetværket, kan du måske have svært ved at få nogen forslag til søgeord. Denne artikel indeholder tips og optimale løsninger til at finde nye søgeord, der er mere relevante for din virksomhed, dit produkt eller din serviceydelse, og du undgår søgeord, der er mindre relevante.

1. Tænk som dine kunder

Tilladt

Beskriv, hvordan dine kunder opfatter din produkt- eller ydelseskategori.

Eksempel: vandrestøvler

Ikke tilladt

Forudse ikke de faktiske søgeforespørgsler, som potentielle kunder muligvis indtaster. Søgeord, der er for specifikke, kan være begrænsende.

Eksempel: Hvilke vandrestøvler er de bedste

2. Vær specifik, men ikke for specifik

Tilladt

Brug den rette mængde oplysninger.

Eksempel: festlokale
Eksempel: opskrifter til børn

Ikke tilladt

Vær ikke alt for generel. Søgeord, der er for generelle, giver ikke nok tips til, hvad dem, der søger efter dine produkter eller ydelser, rent faktisk søger på.

Eksempel: fest
Eksempel: velsmagende

Du skal dog heller ikke være for specifik.

Eksempel: festlokaler til små fester
Eksempel: opskrifter til børn på under 10 minutter

3. Tilføj et website for at forbedre resultaterne

Tilladt

Et søgeord og et website kan give dig mere relevante forslag til søgeord

4. Fremhæv velkendte brands i dine tilbud

Tilladt

Inkluder navnet på et populært brand, som du sælger.

Ikke tilladt

Undlad at nævne et nyt brand, som de fleste ikke kender endnu.

5. Vær beskrivende

Tilladt

Vær sparsom med brugen af adjektiver.

Eksempel: Start med vandrestøvler, og brug derefter bedste vandrestøvler.

Ikke tilladt

Undgå at starte søgeordsanalysen med et adjektiv.

Eksempel: bedste vandrestøvler.

6. Brug flere søgeord eller søgeordssætninger

Tilladt

Brug flere søgeord eller søgeordssætninger om det samme emne.

Eksempel: velgørenhedsorganisationer at donere til, velgørende bidrag

Eksempel: noveller, kriminoveller, krimiforfatter

Ikke tilladt

Undlad at bruge søgeord om irrelevante emner, eller som kun giver delvise oplysninger.

Eksempler: bedste velgørenhedsorganisationer til donation, medicinsk forskning

Eksempler: noveller, krimi, forfatter

7. Brug stedoplysninger med omhu

Tilladt

Angiv et sted i dine søgeord, hvis dine kunder ikke befinder i samme område som din ydelse eller dit produkt.

Ikke tilladt

Undlad at angive et sted, hvis du planlægger at bruge geografisk målretning for dine annoncer.