Hotellikampanjoiden konversioseurannan käyttöönotto

Konversioseurannan avulla voit selvittää, kuinka tehokkaasti mainosten klikkaukset johtavat arvokkaaseen asiakastoimintaan (kuten varauksiin) verkkosivustolla.

Kun olet ottanut konversiot käyttöön hotellikampanjaraportoinnissa, Google lähettää sinulle hotellivarausdatan, jotta kampanjan tuloksia voidaan ryhtyä seuraamaan. Tämän jälkeen voit seurata hotellidataa ja kampanjan kokonaistuloksia.

Sivustotagin käyttöönotto

Voit ottaa Google Adsin konversioseurannan käyttöön Hotel Adsissa seuraamalla alla olevia ohjeita.

Tästä näet, miten voit ottaa Google Adsin hotellikonversioseurannan käyttöön manuaalisesti tai Google Tag Managerin avulla.

Vaihe 1: Luo yleinen sivustotagi ja tapahtumatagi

Hyvä huomata:

• Konversiokategoriaksi on valittava "Ostos", jos kategoriaa halutaan käyttää Smart Bidding ‑kampanjoissa (tehostettu klikkauskohtainen hinta, välityspalkkiot).
  • Google tukee hotellikampanjoissa vain viimeinen klikkaus ‑attribuutiomallia.
  • Jos käytät jo Google-tagin konversioseurantakoodia, siirry vaiheeseen 2.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Klikkaa "+ Uusi konversiotapahtuma".
  5. Valitse seurattava konversio ja seuraa widgetin ohjeita. Katso ohjeet verkkosivuston konversioseurannan käyttöönottoon.
    • Jos aiot seurata sivustollasi tehtyjä hotellivarauksia, muista tehdä nämä valinnat:
      • Kategoria: Osto/myynti
      • Arvo: Käytä eri arvoja ja oletusarvoa, joka on suurempi kuin 0 €
      • Määrä: Jokainen konversio
      • Attribuutiomalli: Viimeinen klikkaus
  6. Tallenna tagin asetukset klikkaamalla Valmis.

Vaihe 2: Asenna yleinen sivustotagi ja tapahtumatagi

Voit ottaa Google Adsin hotellikonversioseurannan käyttöön kahdella tavalla:

Vaihtoehto 1: Suora käyttöönotto sivuston HTML- tai AMP-sivuilla

Vaihtoehto 2: Käyttöönotto Google Tag Managerin avulla

Konversioseuranta edellyttää, että asennat sivustollesi konversioseurantatagin, joka koostuu yleisestä sivustotagista ja tapahtumakoodinpätkästä. Jos haluat asentaa tagin Google Tag Managerin avulla, seuraa vaihtoehdon 2 ohjeita.

Vaihtoehto 1: Suora käyttöönotto (HTML/AMP)

Tästä näet, miten voit ottaa Google Adsin hotellikonversioseurannan käyttöön sivustosi HTML- tai AMP-sivuilla.

HTML-SIVUT

1. Asenna yleinen sivustotagi hotellin verkkosivuston jokaiselle sivulle. Huomioithan, että tagi tarvitaan kaikille varausvaiheessa käytetyille sivuille, myös kolmannen osapuolen varausjärjestelmässä oleville. Jos käytössä on kolmannen osapuolen sivuja, varmista, että tagia käytetään varausjärjestelmässä kaikilla sivuilla, myös vahvistussivulla.
    1. Avaa jokaisen sivun HTML-koodi.
    2. Valitse sopiva vaihtoehto:
      • Jos et ole asentanut yleistä sivustotagia verkkosivustolle, kopioi se ja liitä se head-tagien (<head></head>) väliin.
        Esimerkki
        <!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: AW-GOOGLE_CONVERSION_ID--> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID'); </script>
        Katso ohjeet yleisen sivustotagin käyttöönottoon.
        • Jos olet asentanut yleisen sivustotagin verkkosivustolle toisesta Google-tuotteesta (kuten Google Analyticsista) tai toiselta Google Ads ‐tililtä, kopioi alla oleva 'config'-komento ja lisää se yleiseen sivustotagiin jokaisella sivulla suoraan </script>-lopputagin yläpuolelle.

gtag ('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
        • Jos yleinen sivustotagi on jo asennettu sivustolle omalta tililtäsi tai hallinnoijan tililtä jonkin toisen konversiotapahtuman tagin lisäämisen yhteydessä, varmista, että tagi löytyy jokaiselta sivulta ja että config-komento sisältää Google Ads ‐tilisi konversiotunnuksen.
    3. Tallenna verkkosivuille tehdyt muutokset.
  2. Asenna tapahtumakoodinpätkä konversiosivulle eli sivulle, jolle asiakkaat päätyvät konversion jälkeen (tämä voi olla esimerkiksi Kiitos varauksesta ‑sivu). Huomioithan, että varauksen konversiosivu voi sijaita varausjärjestelmässä. Siinä tapauksessa kolmannen osapuolen on seurattava näitä ohjeita:
    1. Avaa konversiosivun HTML-koodi.
    2. Kopioi alla oleva koodinpätkä ja liitä se sivun head-tagien (<head></head>) väliin heti yleisen sivustotagin jälkeen.

Esimerkki

<!-- Event snippet for Hotel Booking conversion page --> <script> gtag('event', 'conversion', { 'send_to': 'AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD', 'value': 200.0, 'currency': 'USD', 'transaction_id': '' }); </script

3. Lisää koodi, joka liittää arvon dynaamisesti transaction_id-parametriin. Kun seuraat sivustolla ostoja, myyntiä ja liidejä, tämä parametri varmistaa, että jokainen konversio lasketaan vain kerran.
    4. Lisää koodi, joka liittää arvot dynaamisesti arvo- ja valuuttaparametreihin. Näin voit seurata konversioiden tapahtumakohtaisia arvoja, kuten myynnistä saatuja tuloja.
    5. Tallenna sivulle tehdyt muutokset.

AMP-sivut

Seuraa näitä ohjeita kaikkien sivujen kanssa, jotka on luotu käyttämällä AMP-kehystä.

1. Asenna yleinen sivustotagi verkkosivustosi kaikille sivuille.
    1. Avaa jokaisen sivun HTML-koodi.
    2. Valitse sopiva vaihtoehto:
      • Jos et ole asentanut yleistä sivustotagia verkkosivustollesi, valitse vastaava vaihtoehto Google Ads ‑tililtäsi ja lisää kaksi tagia:
        1. Kopioi vastaava tagi ja liitä se head-tagien (<head></head>) väliin AMP JS ‐kirjaston edelle.
          Esimerkki
          <script async custom-element="amp-analytics" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-analytics-0.1.js"></script>
        2. Kopioi toinen tagi ja liitä se kaikkien AMP-sivujen body-tagien (<body></body>) väliin.
          Esimerkki
          <!-- Global site tag (gtag) - Google Ads: 813068219 --> <amp-analytics type="gtag" data-credentials="include"> <script type="application/json"> { "vars": { "gtag_id": "AW-813068219", "config": { "AW-813068219": { "groups": "default" } } }, "triggers": { } } </script> </amp-analytics>
        3. Katso lisää ohjeita yleisen sivustotagin lisäämiseen.
      • Jos olet asentanut yleisen sivustotagin verkkosivustolle toisesta Google-tuotteesta (kuten Google Analyticsista) tai toiselta Google Ads ‑tililtä, valitse vastaava vaihtoehto Google Ads ‑tililtäsi, kopioi sitten vastaava rivi ja lisää se yleisen sivustotagin config-kohtaan jokaisella sivulla.
        Esimerkki
        "AW-813068219": { "groups": "default" }
      • Jos yleinen sivustotagi on jo asennettu sivustolle omalta tililtäsi tai hallinnoijan tililtä jonkin toisen konversiotapahtuman tagin lisäämisen yhteydessä, varmista, että tagi löytyy jokaiselta sivulta ja että config-kohta sisältää Google Ads ‐tilisi konversiotunnuksen. Esimerkki: AW-813068219.
    3. Tallenna verkkosivuille tehdyt muutokset.
  2. Asenna tapahtumakoodinpätkä konversiosivulle eli sivulle, jolle asiakkaat päätyvät konversion jälkeen (tämä voi olla esimerkiksi Kiitos tilauksesta ‑sivu).
    1. Avaa konversiosivun HTML-koodi.
    2. Kopioi koodinpätkä Google Ads ‐tililtäsi ja liitä se yleisen sivustotagin triggerikohtaan.
      Esimerkki
      "C_7c-ug1nyyfk": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "value": 200.0, "currency": "USD", "transaction_id": "", "send_to": ["AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD"] } }
    3. Lisää koodi, joka liittää arvon dynaamisesti transaction_id-parametriin. Kun seuraat sivustolla ostoja, myyntiä ja liidejä, tämä parametri varmistaa, että jokainen konversio lasketaan vain kerran.
    4. Lisää koodi, joka liittää arvot dynaamisesti arvo- ja valuuttaparametreihin. Näin voit seurata konversioiden tapahtumakohtaisia arvoja, kuten myynnistä saatuja tuloja.
    5. Tallenna sivulle tehdyt muutokset.

Lue lisää Google-tagin lisäämisestä verkkosivustolle.

Vaihtoehto 2: Käyttöönotto Google Tag Managerin avulla

Tästä näet, miten voit ottaa Google Adsin hotellikonversioseurannan käyttöön Google Tag Managerin avulla.

Jos käytät Google Tag Manageria, voit ottaa gtag.js-tagin käyttöön hotellimainoksille näin:

1. Luo tagi Google Ads ‐tililläsi.
  2. Määritä tagi Google Tag Managerissa konversiotunnuksen ja konversiotunnisteen avulla.
  3. Lisää konversionlinkitystagi.
  4. Sijoita tagi kaikille sivuille, myös konversiosivulle.
  5. Muokkaa tagia valitsemillasi parametreilla.
Tärkeää: Kun olet luonut tagit Google Ads ‑tililläsi, lisää sopivat muuttujat oman HTML-taggauksen avulla (katso Vaihe 3: Muokkaa tapahtumatagin hotelliparametreja). Emme suosittele Google Ads ‑mallin käyttämistä, sillä se ei tue kaikkia Hotellikampanjaraportoinnin muuttujia.

Yleisen sivustotagin koodinpätkä on lisättävä kaikille sivuille (myös vahvistussivuille) ja tapahtumakoodinpätkä puolestaan vain vahvistussivuille.

Lisäksi suosittelemme konversionlinkityksen käyttöönottoa, jotta tagi toimii optimaalisesti selainten kanssa.

Lue lisää Google Tag Managerista ja huomioi erityisesti hotelleja koskevat ohjeet.

Vaihe 3: Muokkaa tapahtumatagin hotelliparametreja

Konversioseurantatietojen lähettäminen edellyttää, että lisäät koodiin nämä lisäparametrit:
Parametri Arvotyyppi Esimerkkiarvo Kuvaus

Pakollinen (kyllä/ei)

'value' Liukuluku 16.20

Korvaa ‘value’ summalla, jonka käyttäjä maksaa. Voit käyttää perushintaa tai kokonaishintaa. Käytä desimaalierottimena pistettä. Esimerkki: 16.20.

Huom. Arvoa käytetään Smart Bidding ‑hintatarjousstrategioissa.

Kyllä
'currency' Merkkijono ‘USD’

Korvaa 'currency' varauksessa käytetyn valuutan kolmimerkkisellä ISO 4217 ‐valuuttakoodilla.

Valuuttakoodi liittyy ‘value’-muuttujaan.

Kyllä
'transaction_id' Merkkijono 'HA12345'

Korvaa ‘transaction_id’ konversioseurantatagissa varausnumerolla tai tilaustunnuksella, jotta samaa konversiota ei lasketa moneen kertaan.

Huom. Tilaustunnuksia ei raportoida Google Adsissa.

Ei (suositeltu)
'id' Merkkijono ‘1234’

Korvaa 'id' sen hotellin kiinteistötunnuksella, johon liittyvää konversiodataa haluat kerätä. Tämän tunnuksen on vastattava hotellilistalla olevaa tunnusta.

Ei (pakollinen vain välityspalkkiot (per vierailu) ‑strategiassa)
'start_date' Merkkijono '2020-12-13' Korvaa 'start_date' saapumispäivällä. Päivämäärän muoto on VVVV-KK-PP. Ei (pakollinen vain välityspalkkiot (per vierailu) ‑strategiassa)
'end_date' Merkkijono '2020-12-13' Korvaa 'end_date' lähtöpäivällä. Päivämäärän muoto on VVVV-KK-PP. Ei (pakollinen vain välityspalkkiot (per vierailu) ‑strategiassa)
Huom. Ainoat kampanjaraporteissa käytettävissä olevat konversiomuuttujat ovat ‘value’ ja ‘currency’. Et siis voi nähdä ‘transaction_id’-, ‘id’-, ‘start_date’- tai ‘end_date’-arvoja.

Esimerkkejä määritetystä Google-tagista (tärkeää)

Vertaa huolellisesti alla olevaa syntaksia tagisi toteutukseen. Varmista, että lisäät hotelliparametrit (kuten 'id', 'start_date' ja 'end_date') käyttämällä 'item'-taulukkoa.

Lisää Google-tagi kaikille sivuille (myös vahvistussivulle) tapahtumakoodinpätkän yläpuolelle.

Kun Google-tagi on päivitetty:

<!-- Global Site Tag (gtag.js) - AdWords -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
</script>
Lisää sitten tapahtumakoodinpätkä vahvistussivulle.

Kun yleinen tapahtumakoodinpätkä on päivitetty:

<script>

gtag('event', 'purchase', {

'send_to': [

'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID/GOOGLE_CONVERSION_LABEL'

'transaction_id': 'BOOKING_ID',

'value': PRICE,

'currency': 'CURRENCY',

'items': [{

'id': 'PARTNER_HOTEL_ID',

'start_date': 'CHECK_IN_DATE',

'end_date': 'CHECK_OUT_DATE'

}]

});

</script>

Mitä tapahtuu, jos hotellikonversioparametreja puuttuu?

Hotelliparametrit antavat tärkeitä tietoja yksittäisistä varauksista, kuten varatun hotellin tunnuksen ja majoituksen ajankohdan. Niiden avulla Google voi myös entistä paremmin optimoida mainoksen tuloksia ja parantaa raportoinnin tarkkuutta. Jos käytät Hotellikampanjassa välityspalkkiot (per yöpyminen) ‑hintatarjouksia, näitä parametreja käytetään myös laskutukseen. Jos data ei ole saatavilla Google Adsin konversiodatassa, sen tilalla käytetään oletusarvoisia konversioasetuksiasi konversion 'value'- ja 'currency'-parametreille sekä klikkaushetken parametreja majoituksen ajankohdalle ('start_date' ja 'end_date') ja hotellitunnukselle (‘id’). Jos klikkaushetken saapumispäivä on ennen konversiopäivää, konversiopäiväksi tulee oletuksena saapumispäivä.

Konversioiden mittaaminen useilla tileillä

Jos haluat laskea saman tapahtuman konversioksi useilla Google Ads ‑tileillä, voit välittää useita konversiotunnusmerkkijonoja konversioiden tapahtumakoodinpätkän 'send_to'-parametrilla.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää MCC-tilin alaista konversioseurantaa, jossa hallinnoijan tili (MCC-tili) omistaa konversiotapahtumat ja voi jakaa ne yhdelle tai useammalle alatililleen. Tällöin riittää, että lisäät tapahtumakoodinpätkään yhden konversiotunnisteen. Lue lisää MCC-tilin alaisesta konversioseurannasta. Varmista, että automaattinen taggaus on käytössä.

Huom. Kun luot uuden konversiotapahtuman, automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön, jos MCC-tilin alainen konversioseuranta ei ole jo käytössä. Jos käytät MCC-tilin alaista konversioseurantaa, ota automaattinen taggaus käyttöön manuaalisesti jokaisella alatilillä edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

Esimerkki yleisestä sivustotagista

Esimerkki Google-tagista:

<!-- Global Site Tag (gtag.js)& →

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1');

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_2');

</script>

Automaattisen taggauksen laittaminen päälle

Automaattinen taggaus on laitettava päälle, jotta konversioita voi varmasti mitata oikein. Katso, miten otat automaattisen taggauksen käyttöön tililläsi.

Konversioseurantatagin testaaminen

Jos haluat luoda testitilauksen, selvitä alla olevia ohjeita seuraamalla, toimiiko parametrien välitys.

Virheenkorjaus Chrome-kehittäjätyökaluilla

1. Avaa uusi välilehti Chromessa.
  2. Klikkaa selainikkunan oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Lisää työkaluja > Kehittäjätyökalut.
    • Jos Chrome-valikkoa ei näy, voit avata Kehittäjätyökalut‐ikkunan näppäinyhdistelmällä:
      • Ctrl + Vaihto + i (Windows)
      • Komento-näppäin + Vaihto + i (Mac)
  3. Klikkaa Network-välilehteä.
  4. Jätä Kehittäjätyökalut‑ikkuna auki.
  5. Siirry konversiosivulle eli sivulle, joka sisältää konversioseurantatagin.
  6. Etsi pyyntö www.googleadservices.com.
  7. Varmista konversioseurantapyynnön osia tutkimalla, että pyyntö vastaa tiliäsi ja konversion nimeä.

Kaikki konversioseurantapyynnöt alkavat samalla URL-rakenteella:

www.googleadservices.com/pagead/conversion/

Koko pyyntö näyttää tältä:

http://www.googleadservices.com/pagead/conversion/123456789/

?

random=1309518235472
&cv=6
&fst=1309518235472
&num=1
&fmt=2
&value=0
&label=AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
&bg=ffffff
&hl=it
&guid=ON
&u_ h=1200
&u_w=1920
&u_ah=1174&
u_aw=1920
&u_cd=24
&u_his=2
&u_tz=60
&u_
java=true
&u_nplug=19
&u_nmime=97
&
url=http%3A//www.example.com/conversion-page.html

Osoitteen www.googleadservices.com/pagead/conversion/ jäljessä olevan numeron on vastattava konversiotunnustasi, ja &label=-kohdan jäljessä olevien merkkien konversiotunnistettasi. Jos niissä on ristiriita, tagi liittyy todennäköisesti toiseen konversiotapahtumaan.

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on ehkä luotava konversiotapahtumaa varten uusi konversiotagi ja lisättävä se sivustollesi. Voit myös tarkistaa, onko joku toinen käyttäjä, jolla on pääsy verkkosivustosi koodiin, lisännyt konversioseurantatagin toiselle konversiotapahtumalle.

Hyvä muistaa

Jos siirryt käyttämään MCC-tilin alaista konversioseurantaa, uusien klikkausten konversioita ei enää seurata konversiotapahtumissa, jotka on määritetty hallinnoiduilla tileilläsi. Tagisi tila ei vaikuta tähän. Ennen siirtymistä toteutuneiden klikkausten konversioita seurataan kuitenkin edelleen konversiotapahtuman oman ikkunan mukaisesti. Kun otat MCC-tilin alaisen konversioseurannan käyttöön, voit seurata klikkauksia ainoastaan hallinnoijan tilillä.

Tietoturva ja yksityisyys verkkosivuston seurannassa

Googlen tietoturvastandardit ovat tiukat. Tietoturvaohjelmalla seurataan vain Google-konversiotagin sisältäviä sivuja, ja seurannassa käytetään datan salausta ja suojattuja palvelimia.

Muista kertoa käyttäjille selkeästi ja kattavasti, mitä dataa keräät verkkosivustoillasi, sekä pyytää keräämiseen suostumuksen, kun laki sitä vaatii.

Huom. Jos et ole saanut käyttäjiltä suostumusta henkilökohtaisen datan keräämiseen, jakamiseen ja käyttöön mainosten personointia varten, kun laki sitä vaatii, poista uudelleenmarkkinointidatan kerääminen käytöstä tällaisten käyttäjien osalta muokkaamalla Google-tagia. Lue lisää Googlen sivustotagiin tehdyistä muutoksista

Mobiilisovellusten konversioseuranta

Mobiilisovelluskonversioiden avulla voit seurata sovellusasennuksia ja sovelluksensisäisiä tapahtumia. Samalla tavoin kuin verkkosivustolla tapahtuvien konversioiden kanssa, sinun on otettava käyttöön automaattinen taggaus ja valittava konversioasetuksista Smart Biddingissä käytettäväksi konversiotyypiksi "Ostos".

Lähetä tämän jälkeen tarvittavat hotelliparametrit (kuten saapumis- ja lähtöpäivä sekä hotellitunnus) Firebasen tai kolmannen osapuolen SDK:n kautta, jotta voit aloittaa mobiilisovelluksen konversioseurannan.

Mobiilisovellusten konversioseurannan käyttöönotto Firebasen kautta

Firebase on Googlen mobiilialusta, jonka avulla voit luoda parempia mobiilisovelluksia ja tavoitella liiketoiminnan kasvua. Jos haluat ottaa Hotellikampanjoissa käyttöön mobiilisovellusten konversioseurannan, lähetä tarvittavat hotelliparametrit Firebase Analytics APIn kautta.

Firebase-parametri Arvotyyppi Kuvaus Esimerkki
FirebaseAnalytics.Param.VALUE Liukuluku

Korvaa tämä parametri summalla, jonka käyttäjä maksaa. Voit käyttää perushintaa tai kokonaishintaa. Käytä desimaalierottimena pistettä (esimerkiksi 16.20).

Huom. Arvoa käytetään Smart Bidding ‑hintatarjousstrategioissa.

Bundle params = new Bundle();

params.putDouble(Param.VALUE, 150.00);

params.putString(Param.CURRENCY, "USD" ); // esim. $150.00 USD

FirebaseAnalytics.Param.CURRENCY Merkkijono

Korvaa tämä parametri varauksessa käytetyn valuutan kolmimerkkisellä ISO 4217 ‐valuuttakoodilla.

Valuuttakoodi liittyy VALUE-muuttujaan.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.CURRENCY, "USD");

FirebaseAnalytics.Param.TRANSACTION_ID Merkkijono

Korvaa tämä parametri konversioseurantatagissa varausnumerolla tai tilaustunnuksella, jotta samaa konversiota ei lasketa moneen kertaan.

Huom. Tilaustunnuksia ei raportoida Google Adsissa.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.TRANSACTION_ID, "HA12345");

FirebaseAnalytics.Param.ITEM_ID Merkkijono Korvaa tämä parametri sen hotellin kiinteistötunnuksella, johon liittyvää konversiodataa haluat kerätä. Tämän tunnuksen on vastattava hotellilistasyötteessä olevaa tunnusta.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.ITEM_ID, "1234");

FirebaseAnalytics.Param.START_DATE Merkkijono Korvaa tämä parametri saapumispäivällä. Päivämäärän muoto on VVVV-KK-PP.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.START_DATE, "2022-09-10");

FirebaseAnalytics.Param.END_DATE Merkkijono Korvaa tämä parametri lähtöpäivällä. Päivämäärän muoto on VVVV-KK-PP.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.END_DATE, "2022-09-14");

Mobiilisovellusten konversioseurannan käyttöönotto kolmannen osapuolen SDK:n kautta

Haluamme auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä sovellusten markkinoinnista. Siksi Google Ads tekee yhteistyötä monien kolmantena osapuolena toimivien sovellusanalytiikkatoimittajien kanssa varmistaakseen, että sovellukset tukevat Googlen dynaamista uudelleenmarkkinointimallia.

Jos käytät kolmantena osapuolena toimivaa sovellusanalytiikkatoimittajaa, linkitä se Google Adsiin, jotta voit luoda omia datasegmenttejä. Ota lisäksi käyttöön SDK yhteistyössä toimittajan edustajan kanssa ja luo Ostos-konversiotyyppi.

Kun olet valmis, ota mobiilisovellusten konversioseuranta käyttöön hotellikampanjoissa lähettämällä pakolliset hotelliparametrit JSON-objektilla app_event_data osana konversioseurantapyyntöä. Hyväksyttäviä arvoja ovat merkkijonot ja merkkijonojoukot.

Seuraavat parametrit lisätään kohtaan app_event_data:

• start_date (muodossa VVVV-KK-PP)
  • end_date (muodossa VVVV-KK-PP)
  • item_id
  • transaction_id

Seuraavat parametrit lisätään konversiotasolle:

• value
  • currency_code

Lue lisää mobiilisovellusten konversioseurannasta.