Configurar el seguiment de conversions per a campanyes d'hotels

El seguiment de conversions us permet entendre l'eficàcia amb què els clics als vostres anuncis generen una activitat valuosa dels clients al vostre lloc web, com ara reserves.

Un cop hàgiu configurat les conversions per als informes de campanyes d'hotels, Google us enviarà les dades de reserves d'hotels per poder activar el seguiment del rendiment de la campanya. Així podreu supervisar les dades del vostre hotel i el rendiment general de la campanya.

Implementació d'etiquetes de lloc web

Seguiu els tres passos següents per implementar el seguiment de conversions de Google Ads per a Hotel Ads:

Mostra com es pot configurar el seguiment de conversions d'hotels de Google Ads manualment o mitjançant Google Tag Manager.

Pas 1: creeu una etiqueta de lloc web global i una etiqueta d'esdeveniment

Nota:

• La categoria de conversió s'ha de definir en "Compra" perquè es pugui utilitzar per a campanyes de Smart Bidding (CPCM i Comissions).
  • Google només admet el model d'atribució de darrer clic per a les campanyes d'hotels.
  • Si ja feu servir el codi de seguiment de conversions de l'etiqueta de Google, aneu al pas 2.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Feu clic a "+ Nova acció de conversió".
  5. Seleccioneu la conversió de la qual vulgueu fer el seguiment i seguiu les instruccions del widget. Obteniu informació sobre com es pot configurar el seguiment de conversions per a un lloc web.
    • Si teniu previst fer un seguiment de les reserves d'hotel des del lloc web, assegureu-vos de seleccionar el següent:
      • Categoria: Adquisició/Venda.
      • Valor: utilitzeu valors diferents i un valor predeterminat > 0 $.
      • Recompte: totes les conversions.
      • Model d'atribució: darrer clic.
  6. Per acabar de configurar l'etiqueta, feu clic al botó Fet.

Pas 2: instal·leu l'etiqueta de lloc web global i l'etiqueta d'esdeveniment

Per implementar el seguiment de conversions d'hotels de Google Ads, teniu dues opcions:

Opció 1: implementació directa a l'HTML o l'AMP del lloc web

Opció 2: instruccions per a Google Tag Manager

Perquè el seguiment de conversions funcioni, cal que instal·leu l'etiqueta de seguiment de conversions, que consta d'una etiqueta de lloc web global i d'un fragment d'esdeveniment. Si instal·leu l'etiqueta amb Google Tag Manager, seguiu les instruccions de l'opció 2: Google Tag Manager.

Opció 1: instruccions per a la implementació directa (HTML o AMP)

Mostra com es pot configurar el seguiment de conversions d'hotels de Google Ads al codi HTML o AMP del vostre lloc web.

Pàgines HTML

1. Instal·leu l'etiqueta de lloc web global en totes les pàgines del lloc web del vostre hotel. Tingueu en compte que això inclou totes les pàgines del flux de reserva, que pot estar allotjat en un motor de reserves extern. En aquest cas, assegureu-vos que el motor de reserves instal·li l'etiqueta en totes les pàgines, inclosa la pàgina de confirmació.
    1. Obriu l'HTML de cada pàgina.
    2. Trieu una de les opcions següents:
      • Si no heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web, copieu-la i enganxeu-la entre les etiquetes de la capçalera (<head></head>).
        Exemple:
        <!-- Etiqueta de lloc web global (gtag.js) - Google Ads: AW-GOOGLE_CONVERSION_ID--> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script> <script>window.dataLayer = dataLayer.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID'); </script>
        Reviseu les directrius sobre com es pot configurar l'etiqueta de lloc web global.
        • Si heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web des d'un altre producte de Google (com ara Google Analytics) o des d'un altre compte de Google Ads, copieu l'ordre 'config' que hi ha a continuació i afegiu-la a cada instància de l'etiqueta de lloc web global, just a sobre de l'etiqueta final </script>.

gtag ('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
        • Si ja heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web en configurar-la per a una altra acció de conversió (o si s'ha instal·lat des d'un compte de gestor), assegureu-vos que l'etiqueta estigui present en cada pàgina del lloc web i comproveu que l'ordre 'config' tingui l'identificador de conversió del vostre compte de Google Ads.
    3. Deseu els canvis que heu fet a les pàgines web.
  2. Instal·leu el fragment d'esdeveniment a la pàgina de conversió Aquesta és la pàgina del lloc web on arriben els clients després de fer una conversió (per exemple, la pàgina on els doneu les gràcies per la reserva). Tingueu present que pot ser que la pàgina de conversió de reserves estigui allotjada al motor de reserves i això requeriria que els tercers implementin els passos següents:
    1. Obriu l'HTML de la pàgina de conversió.
    2. Copieu el fragment que es mostra tot seguit i enganxeu-lo entre les etiquetes de la capçalera (<head></head>) de la pàgina, just després de l'etiqueta de lloc web global.

Exemple:

<!-- Fragment d'esdeveniment per a la pàgina de conversió de reserva d'hotels --> <script> gtag('event', 'conversion', { 'send_to': 'AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD', 'value': 200.0, 'currency': 'EUR', 'transaction_id': '' }); </script

3. Afegiu el codi per transferir un valor de manera dinàmica al paràmetre transaction_id. Durant el seguiment de compres, vendes o contactes al lloc web, aquest paràmetre garanteix que cada conversió només es comptabilitza un cop.
    4. Afegiu el codi per transferir valors de manera dinàmica als paràmetres de valor i de moneda. D'aquesta manera, podreu fer un seguiment de les conversions amb valors específics de transacció, com ara els ingressos generats per una venda.
    5. Deseu els canvis a la pàgina web.

Pàgines AMP

Cal que seguiu aquestes instruccions per a totes les pàgines creades amb el marc AMP.

1. Instal·leu l'etiqueta de lloc web global en totes les pàgines del lloc web.
    1. Obriu l'HTML de cada pàgina.
    2. Trieu una de les opcions següents:
      • Si no heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web, trieu l'opció corresponent al compte de Google Ads i afegiu les dues etiquetes:
        1. Copieu l'etiqueta adequada i enganxeu-la entre les etiquetes de la capçalera (<head></head>), abans de la biblioteca AMP JS.
          Exemple:
          <script async custom-element="amp-analytics" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp -analytics-0.1.js"></script>
        2. Copieu la segona etiqueta i enganxeu-la entre les etiquetes de cos (<body></body>) de totes les pàgines AMP.
          Exemple:
          <!-- Etiqueta de lloc web global (gtag) - Google Ads: 813068219 --> <amp-analytics type="gtag" data-credentials="inclusive"> <script type="application/json"> { "vars": { "gtag_id": "AW-813068219", "config": { " AW-813068219": { "groups": "default" } } }, "triggers": { } } </script> </amp-analytics>
        3. Obteniu més directrius sobre com podeu configurar l'etiqueta de lloc web global.
      • Si heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al lloc web des d'un altre producte de Google (com ara Google Analytics) o des d'un altre compte de Google Ads, trieu l'opció corresponent al vostre compte de Google Ads, copieu la línia corresponent i incloeu-la a la configuració de cada instància de l'etiqueta de lloc web global.
        Exemple:
        "AW-813068219": { "groups": "default" }
      • Si ja heu instal·lat l'etiqueta de lloc web global al vostre lloc web en configurar-la per a una altra acció de conversió (o si s'ha instal·lat des d'un compte de gestor), assegureu-vos que l'etiqueta estigui present en cada pàgina del lloc web i comproveu que la secció "config" tingui l'identificador de conversió del vostre compte de Google Ads. Exemple: AW-813068219.
    3. Deseu els canvis que heu fet a les pàgines web.
  2. Instal·leu el fragment d'esdeveniment a la pàgina de conversió Aquesta és la pàgina del lloc web on arriben els clients després de fer una conversió (per exemple, la pàgina d'agraïment per haver fet una comanda).
    1. Obriu l'HTML de la pàgina de conversió.
    2. Copieu el fragment del compte de Google Ads i enganxeu-lo a la secció "activadors" de l'etiqueta de lloc web global.
      Exemple:
      "C_7c-ug1nyyfk": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "value": 200.0, "currency": "EUR", "transaction_id": "", "send_to": ["AW-813068219/_XirCILNzJkDELvf2YMD"] }
    3. Afegiu el codi per transferir un valor de manera dinàmica al paràmetre transaction_id. Durant el seguiment de compres, vendes o contactes al lloc web, aquest paràmetre garanteix que cada conversió només es comptabilitza un cop.
    4. Afegiu el codi per transferir valors de manera dinàmica als paràmetres de valor i de moneda. D'aquesta manera, podreu fer un seguiment de les conversions amb valors específics de transacció, com ara els ingressos generats per una venda.
    5. Deseu els canvis a la pàgina web.

Informació sobre com podeu afegir una etiqueta de Google al lloc web

Opció 2: instruccions per a Google Tag Manager

Mostra els passos que cal seguir per configurar el seguiment de conversions d'hotels de Google Ads amb Google Tag Manager.

Si utilitzeu Google Tag Manager, podeu implementar l'etiqueta gtag.js per als anuncis d'hotel seguint aquests passos:

1. Creeu l'etiqueta al compte de Google Ads.
  2. Utilitzeu Identificador de conversió i Etiqueta de conversió per configurar l'etiqueta a Google Tag Manager.
  3. Afegiu una etiqueta d'enllaçament de conversions.
  4. Col·loqueu l'etiqueta en totes les pàgines, inclosa la pàgina de conversió.
  5. Modifiqueu l'etiqueta amb els paràmetres que preferiu.
Important: un cop hàgiu creat les etiquetes al compte de Google Ads, utilitzeu l'opció d'etiquetatge HTML personalitzat per afegir les variables rellevants (consulteu el pas 3: modifiqueu els paràmetres d'hotel de l'etiqueta d'esdeveniment). No us recomanem que utilitzeu la plantilla de Google Ads, ja que no és compatible amb totes les variables dels informes de campanyes d'hotels.

El fragment de lloc web global s'ha de col·locar de manera que s'executi en totes les pàgines, incloses les pàgines de confirmació, i el fragment d'esdeveniment només s'ha d'executar a les pàgines de confirmació.

Finalment, per obtenir una compatibilitat òptima amb el navegador web, us recomanem que teniu activat l'enllaçament de conversions.

Obteniu més informació sobre Google Tag Manager, però assegureu-vos de tenir en compte les instruccions específiques d'Hotel.

Pas 3: modifiqueu els paràmetres d'hotel de l'etiqueta d'esdeveniment

Per enviar la informació de seguiment de conversions, instal·leu aquests paràmetres addicionals al codi:
Paràmetre Tipus de valor Exemple Descripció

Obligatori: sí/no

'value' Nombre de coma flotant 16.20

Substituïu 'value' per l'import que haurà de pagar l'usuari. Podeu utilitzar el preu base o el preu total. Utilitzeu un "." per a nombres decimals. Per exemple, "16.20".

Nota: el valor s'utilitzarà per a les estratègies d'oferta de Smart Bidding.

'currency' Cadena 'USD'

Substituïu 'currency' per un codi de tres lletres ISO 4217 que representi la moneda del país on s'ha fet la reserva.

El codi de moneda s'aplica a la variable 'value'.

'transaction_id' Cadena 'HA12345'

Substituïu 'transaction_id' per un número de referència de reserva o un identificador de comanda per a l'etiqueta de seguiment de conversions a fi d'evitar que es comptin les conversions més d'una vegada.

Nota: els identificadors de comanda no es registraran a Google Ads.

No (recomanat)
'id' Cadena '1234'

Substituïu 'id' per l'identificador de propietat de l'hotel per al qual voleu registrar les dades de conversió. Aquest identificador ha de coincidir amb l'identificador que hi hagi a la llista d'hotels.

No (Sí: comissions per estada)
'start_date' Cadena "2020-12-13" Substituïu 'start_date' per la data d'entrada. El format de la data ha de ser AAAA-MM-DD. No (Sí: comissions per estada)
'end_date' Cadena "2020-12-13" Substituïu 'end_date' per la data de sortida. El format de la data ha de ser AAAA-MM-DD. No (Sí: comissions per estada)
Nota: les úniques variables de conversió disponibles als informes de campanya són 'value' i 'currency'. No podeu veure els valors 'transaction_id', 'id', 'start_date' ni 'end_date'.

Exemples de configuració de l'etiqueta de Google (important)

Compareu la sintaxi següent amb la vostra implementació d'etiquetes. Assegureu-vos d'utilitzar la matriu 'item' per incloure els paràmetres d'hotel (per exemple, 'id', 'start_date' i 'end_date').

Col·loqueu l'etiqueta de Google en totes les pàgines, inclosa la pàgina de confirmació, a sobre del fragment d'esdeveniment.

Un cop actualitzada l'etiqueta de Google:

<!-- Global Site Tag (gtag.js) - AdWords -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID');
</script>
A continuació, col·loqueu el fragment d'esdeveniment a la pàgina de confirmació.

Després d'actualitzar el fragment d'esdeveniment global:

<script>

gtag('event', 'purchase', {

'send_to': [

'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID/GOOGLE_CONVERSION_LABEL'

'transaction_id': 'BOOKING_ID',

'value': PRICE,

'currency': 'CURRENCY',

'items': [{

'id': 'PARTNER_HOTEL_ID',

'start_date': 'CHECK_IN_DATE',

'end_date': 'CHECK_OUT_DATE'

}]

});

</script>

Què passa si us falten paràmetres de conversió d'hotel?

Els paràmetres d'hotel proporcionen estadístiques valuoses sobre les vostres reserves individuals, com ara l'identificador d'hotel reservat i les dates d'estada. Google també els utilitza per optimitzar millor el rendiment dels anuncis i proporcionar informes més detallats. Si utilitzeu les ofertes de comissions (per estada) per a la campanya d'hotels, aquests paràmetres també s'utilitzen per a la facturació. Quan les dades no estan disponibles amb les dades de conversió de Google Ads, utilitzem la configuració de les conversions predeterminada per al valor ("value") i la moneda ("currency") de conversió, juntament amb els paràmetres de l'hora del clic per a les dates d'estada ("start_date" i "end_date") i l'identificador d'hotel ("id"). En aquest cas, si la data d'entrada de l'hora del clic és anterior a la data de la conversió, inclourem la data d'entrada com a data predeterminada de la conversió.

Mesurar les conversions de diversos comptes

Si heu de comptar el mateix esdeveniment com a conversió per a diversos comptes de Google Ads, podeu transferir diverses cadenes d'identificador de conversió mitjançant el paràmetre 'send_to' del fragment d'esdeveniment de conversió.

Com a alternativa, us recomanem que utilitzeu el seguiment de conversions multicompte, que permet que un compte de gestor (MCC) sigui propietari de les accions de conversió i les comparteixi amb un o diversos dels seus subcomptes. Només cal que especifiqueu un identificador de conversió únic al fragment d'esdeveniment. Obteniu més informació sobre el seguiment de conversions multicompte. Comproveu que l'etiquetatge automàtic estigui activat.

Nota: quan creeu una acció de conversió, l'etiquetatge automàtic s'activarà automàticament si encara no feu servir el seguiment de conversions multicompte. Si utilitzeu el seguiment de conversions multicompte, haureu d'activar l'etiquetatge automàtic manualment en cadascun dels subcomptes seguint els passos anteriors.

Exemple d'etiqueta de lloc web global

Exemple d'etiqueta de Google:

<!-- Global Site Tag (gtag.js)& →

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1"></script>

<script> window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments)};

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_1');

gtag('config', 'AW-GOOGLE_CONVERSION_ID_2');

</script>

Activa l'etiquetatge automàtic

Cal que l'etiquetatge automàtic estigui activat per poder fer el seguiment correcte de les conversions. Consulteu les instruccions per configurar l'etiquetatge automàtic al vostre compte.

Provar una etiqueta de seguiment de conversions

Si voleu crear una comanda de prova, seguiu aquests passos per comprovar que els paràmetres es transfereixin:

Depurar amb les eines per a desenvolupadors de Chrome

1. Obriu una pestanya nova a Chrome.
  2. Feu clic a la icona de tres punts que hi ha a l'extrem superior dret de la finestra del navegador i, tot seguit, seleccioneu Més eines > Eines per a desenvolupadors.
    • Si no veieu el menú de Chrome, premeu les tecles següents per obrir "Eines per a desenvolupadors":
      • Ctrl+Maj+i (a Windows)
      • Ordre+Maj+i (en un Mac)
  3. Feu clic a la pestanya Xarxa.
  4. Deixeu oberta la finestra d'eines per a desenvolupadors.
  5. Navegueu fins a la pàgina que contingui l'etiqueta de seguiment de conversions.
  6. Cerqueu la sol·licitud www.googleadservices.com.
  7. Examineu els components de la sol·licitud de seguiment de conversions per verificar que coincideixi amb el vostre compte i amb el nom de la conversió.

Totes les sol·licituds de seguiment de conversions comencen amb la mateixa estructura d'URL:

www.googleadservices.com/pagead/conversion/

La sol·licitud completa tindrà un aspecte semblant a aquest:

http://www.googleadservices.com/pagead/conversion/123456789/

?

random=1309518235472
&cv=6
&fst=1309518235472
&num=1
&fmt=2
&value=0
&label=AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
&bg=ffffff
&hl=it
&guid=ON
&u_ h=1200
&u_w=1920
&u_ah=1174&
u_aw=1920
&u_cd=24
&u_his=2
&u_tz=60
&u_
java=true
&u_nplug=19
&u_nmime=97
&
url=http%3A//www.example.com/conversion-page.html

La xifra que hi ha després de www.googleadservices.com/pagead/conversion/ ha de coincidir amb l'identificador de conversió i els caràcters que hi ha després de &label= han de coincidir amb l'etiqueta de conversió. Si això no es compleix, és molt probable que aquesta etiqueta estigui associada a una altra acció de conversió.

Per corregir aquest problema, pot ser que hàgiu de generar una etiqueta de conversió nova per a aquesta acció de conversió i col·locar-la al lloc web, o bé comprovar que cap altra persona que tingui accés al codi del lloc web no hagi instal·lat l'etiqueta de seguiment de conversions per a una altra acció de conversió.

Recordatori

Si passeu a utilitzar el seguiment de conversions multicompte, totes les accions de conversió que hàgiu configurat als comptes gestionats deixaran de fer un seguiment de les conversions generades per clics nous, independentment de l'estat de la vostra etiqueta. L'acció de conversió, dins el seu propi període de conversió, continuarà fent un seguiment de les conversions generades pels clics que s'hagin fet abans del canvi. En activar el seguiment de conversions multicompte, només podeu fer un seguiment de les conversions al compte de gestor.

Seguretat i privadesa del seguiment de llocs web

Les normes de seguretat de Google són estrictes. Aquest programa només fa el seguiment de les pàgines que contenen l'etiqueta de conversió de Google mitjançant l'encriptació de les dades i servidors segurs.

Assegureu-vos que proporcioneu als usuaris informació clara i completa sobre les dades que recolliu als vostres llocs web i obteniu-ne el consentiment per fer-ho sempre que ho exigeixi la llei.

Nota: si quan ho exigeixi la llei no obteniu el consentiment dels usuaris per recollir, compartir i utilitzar dades personals a fi de personalitzar els anuncis, assegureu-vos de desactivar la recollida de dades de remàrqueting modificant l'etiqueta de Google per a usuaris concrets. Més informació sobre els canvis a l'etiqueta de lloc web de Google

Seguiment de conversions d'aplicacions mòbils

Podeu utilitzar les conversions d'aplicacions mòbils per fer un seguiment de les instal·lacions de l'aplicació i de les accions des de l'aplicació. De manera semblant a les conversions de lloc web per a les campanyes d'hotels, heu d'activar l'etiquetatge automàtic i definir el tipus de conversió en "Compra" a la configuració de les conversions per utilitzar-la a Smart Bidding.

A continuació, heu d'enviar els paràmetres d'hotel rellevants, com ara les dates d'entrada o de sortida i l'identificador d'hotel, a través de Firebase o de l'SDK d'un tercer per començar a fer un seguiment de les conversions d'aplicacions mòbils.

Configurar el seguiment de conversions d'aplicacions mòbils amb Firebase

Firebase és la plataforma mòbil de Google, dissenyada per ajudar-vos a crear aplicacions mòbils de qualitat i fer créixer la vostra empresa. Per acabar de configurar el seguiment de conversions d'aplicacions mòbils per a les campanyes d'hotels, podeu enviar els paràmetres d'hotel necessaris mitjançant l'API de Firebase Analytics.

Paràmetre de Firebase Tipus de valor Descripció Exemple
FirebaseAnalytics.Param.VALUE Nombre de coma flotant

Substituïu aquest paràmetre per l'import que pagarà l'usuari. Podeu utilitzar el preu base o el preu total. Utilitzeu un "." per a nombres decimals (per exemple, "16.20").

Nota: el valor s'utilitzarà per a les estratègies d'oferta de Smart Bidding.

Bundle params = new Bundle();

params.putDouble(Param.VALUE, 150.00);

params.putString(Param.CURRENCY, "USD" ); // P. ex., 150.00 USD

FirebaseAnalytics.Param.CURRENCY Cadena

Substituïu aquest paràmetre per un codi de tres lletres ISO 4217 que representi la moneda utilitzada durant la reserva.

El codi de moneda s'aplica a la variable 'value'.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.CURRENCY, "USD");

FirebaseAnalytics.Param.TRANSACTION_ID Cadena

Substituïu aquest paràmetre per un número de referència de reserva o un identificador de comanda per a l'etiqueta de seguiment de conversions a fi d'evitar que es comptin conversions duplicades.

Nota: els identificadors de comanda no es registraran a Google Ads.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.TRANSACTION_ID, "HA12345");

FirebaseAnalytics.Param.ITEM_ID Cadena Substituïu aquest paràmetre per l'identificador de propietat de l'hotel per al qual voleu registrar les dades de conversió. Aquest identificador ha de coincidir amb l'identificador que hi hagi al feed de la llista d'hotels.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.ITEM_ID, "1234");

FirebaseAnalytics.Param.START_DATE Cadena Substituïu aquest paràmetre per la data d'entrada. El format de la data ha de ser AAAA-MM-DD.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.START_DATE, "2022-09-10");

FirebaseAnalytics.Param.END_DATE Cadena Substituïu aquest paràmetre per la data de sortida. El format de la data ha de ser AAAA-MM-DD.

Bundle params = new Bundle();

params.putString(Param.END_DATE, "2022-09-14");

Configurar el seguiment de conversions d'aplicacions mòbils amb un SDK de tercers

A fi que pugueu prendre decisions fonamentades de màrqueting sobre la vostra aplicació, Google Ads col·labora amb molts proveïdors externs d'analítica d'aplicacions per reforçar l'esquema de remàrqueting dinàmic de Google per a aplicacions.

Si treballeu amb algun d'aquests proveïdors externs d'analítica d'aplicacions, enllaceu-lo a Google Ads per activar la creació de segments de les vostres dades. Parleu amb el vostre representant extern d'analítica d'aplicacions per configurar l'SDK de la seva aplicació i crear el tipus de conversió "Compra".

Un cop completat, implementeu el seguiment de conversions d'aplicacions mòbils per a campanyes d'hotels enviant els paràmetres d'hotel necessaris mitjançant l'objecte JSON app_event_data com a part de la sol·licitud de seguiment de conversions. Els valors acceptables són cadenes i matrius de cadenes.

Cal afegir els paràmetres següents a app_event_data:

• start_date (en format AAAA-MM-DD)
  • end_date (en format AAAA-MM-DD)
  • item_id
  • transaction_id

Cal afegir els paràmetres següents al nivell de conversió:

• value
  • currency_code

Obteniu més informació sobre el seguiment de conversions d'aplicació mòbil.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.