Se resultatet av hotellbud och justeringar

Du kanske ofta vill se resultatet av specifika bud och budjusteringar för hotellannonser så att du kan optimera budstrategierna.

Mäta resultaten av hotellkampanjsbud

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på en hotellkampanj.
  3. En lista över annonsgrupper, budstrategi och nivå visas tillsammans med värden som klick och exponeringar.

Se resultaten av budjusteringarna för hotellannonser

Du visar resultatet av budjusteringarna för hotellannonser när det gäller mätvärden som CTR och konverteringar genom att klicka på Resplaner, Enheter eller Platser på sidmenyn.

• Resplaner: Visar budjusteringar för incheckningsdag, antal nätter och användardefinierade datum. Du kan bara ange budjusteringar för dessa dimensioner på annonsgruppsnivå.
  • Enheter: Visar budjusteringar för de enheter du valde när du ställde in justeringen: datorer, telefoner eller surfplattor.
  • Platser: Visar budjusteringar för de platser du valde när du ställde in justeringen.

Läs mer om budjusteringar för hotellannonser

Standardvärden

Följande värden visas i statistiktabellen:
Konverteringar Antalet konverteringar du har fått.
Kostn./konv. Hur mycket varje konvertering kostar i genomsnitt.
Konv.frekvens Hur ofta ett annonsklick eller en annonsinteraktion i genomsnitt leder till en konvertering.
Klick När någon klickade på din annons.
Exp. Varje gång din annons visades i hotellbokningsmodulen.
CTR Hur ofta någon som såg din annons klickade på den.
Gen. CPC Hur mycket du debiteras i genomsnitt när någon klickar på din annons.
Kostnad Hur mycket du spenderade under denna period.

Tips! Lägga till eller ta bort kolumner

Du kan lägga till eller ta bort kolumner i statistiktabellen.

Relaterade länkar

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.