Hintatarjousten muokkaaminen yleisöluetteloissa

Käyttämällä yleisöluetteloiden hintatarjousten muokkauksia voit tavoittaa asiakkaita, jotka todennäköisemmin konvertoituvat hotellimainostesi kautta. Tällaisia asiakkaita voivat olla esimerkiksi kanta-asiakasohjelmien jäsenet, vakioasiakkaat tai asiakkaat, jotka ovat äskettäin tehneet ostoksia sivustollasi. Sinun kannattaa myös kohdistaa mainonta yleisöluetteloihin, niin voit mainostaa hotellibrändiäsi tietyille matkailijajoukoille.

Huom. Voit käyttää hintatarjouksen muokkauksia seuraavanlaisille yleisöluetteloille: sivustolla käyneet, samankaltaiset yleisöt, oma yhdistelmä, asiakasluettelo ja sovelluksen käyttäjät.

Näin se toimii

Tietylle yleisölle suunnattujen hintatarjousten muokkauksia voi käyttää vain kampanjoissa, ja ne toimivat vain CPC- ja ECPC-hintatarjousstrategioiden kanssa.

Yleisöluetteloiden hintatarjousten käyttäminen edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä:

• Sinulla on oltava yleisöluettelo Googlessa, tai sinun on luotava yleisöluettelo.
  • Sinulla on oltava yleisöluettelo, jonka omistaa Hotel Centeriin linkitettävä Google-tili.
  • Sinun on linkitettävä Hotel Center ‑tilisi Google Adsiin. Lisäksi tarvitset järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Ads ‑tilillesi, jotta voit hyväksyä linkityspyynnön. Hotel Center- ja Google Ads ‑tilien linkitys

Käytettävissä oleva vaihteluväli

Google Adsin hotellikampanjoissa voit määrittää tietylle yleisölle suunnatun hintatarjouksen muokkaukseksi arvon väliltä -90 – +200 %.

Luo dynaamisia URL-osoitteita yleisöluetteloillesi: Jos määrität hintatarjouksen muokkauksen yleisöluetteloille, voit muuttaa hotellimainosten laskeutumissivua yleisöluettelon perusteella. Voit esimerkiksi yksilöidä laskeutumissivun siten, että tietyn luettelon jäsenet (kuten kanta-asiakasohjelman jäsenet) pitäisivät sitä kiinnostavampana. Lue lisää dynaamisten URL-osoitteiden määrittämisestä

Hintatarjouksen muokkausten vaikutus yleisöluetteloihin

Tietylle yleisölle suunnatun hintatarjouksen muokkaus toimii yhdessä muiden hintatarjouksen muokkausten kanssa (esim. majoituksen kesto, ennakkovarausikkuna ja laitetyyppi). Kun yhdistät erityyppisiä muokkauksia, perushintatarjous saattaa nousta jopa kymmenkertaiseksi. Lue lisää hintatarjouksen muokkausten vaikutuksesta.

Näin yleisöluetteloiden hintatarjoukset toimivat useissa kampanjoissa

Jos sinulla on monta kampanjaa, jotka on kohdistettu samaan liikenteeseen, huutokauppa valitsee niistä sen, jolla on korkein voimassa oleva hintatarjous. Oletetaan esimerkiksi, että Kampanja A ja Kampanja B on kohdistettu samaan hotellin tunnukseen ja käyttäjän maahan.

Kampanja A:n perushintatarjous on 2 €, ja siinä on 100 %:n hintatarjouskerroin yleisöluettelolle, kun taas Kampanja B:n perushintatarjous on 5 €, eikä siinä ole kerrointa. Kampanja B saa impression, vaikka siihen ei ole lisätty yleisöluettelon hintatarjouksen muokkausta.

Muista nämä

• Asiakkaat näkevät hintatarjousten muokkauksista riippumatta aina alhaisimman hinnan, joka heille on saatavilla.
  • Jos asiakas on monessa yleisöluettelossa, joihin kampanja kohdistetaan, käytetään vastaavan yleisöluettelon korkeinta muokkausta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.