Se hotellgruppernas resultat

Du kan ytterligare finjustera kampanjhanteringen och budstrategierna om du känner till hotellgruppernas resultat i form av värden som klick och exponeringar. Det kan till exempel hända att du vill bjuda olika på olika hotellgrupper för att kunna förbättra resultaten.

Visa hotellgruppsdata i Google Ads

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Hotellgrupper på sidmenyn. Följande statistik finns:
Klick Hur många som klickade på din annons
Kostnad Hur mycket du spenderade under denna period
Exponeringar Hur många gånger användare har tittat på en annons för ett hotell.
Gen. värde på potentiell kund för hotell Den genomsnittliga kostnaden för en vistelse (inklusive skatter och avgifter) på ett visst hotell utifrån exponeringar som leder till klick. Bara exponeringar som leder till klick (från en partner i auktionen) räknas med i medelvärdet.
Kvalificerade hotellexponeringar Det totala antalet möjligheter där din hotellannons var kvalificerad att visas (dvs. deltog i auktionen) baserat på inriktningskriterierna under den angivna tidsperioden.
Visningsand. i sökn.
Exp.andel högt upp på sidan – Sök
Exponeringsandel absolut topposition – Sök
Förlorad exp.andel (rankning) – Sök
Förlorad exp.andel i topposition (rankning) – Sök
Förlorad exp.andel i absolut topposition (rankning) – Sök
Dessa värden mäter var dina annonser visas i bokningsmodulen för hotellannonser. Läs mer om exponeringsandel för hotellannonser

Tips!

Om dessa värden inte visas kan du lägga till och ta bort kolumner i statistiktabellen.

Om du använder Google Ads API kan du också skicka sökfrågor om resultatuppgifter.

Relaterade länkar

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.