Se, hvor effektive dine hotelgrupper er

Når du kan se, hvor effektive dine hotelgrupper er med hensyn til metrics, såsom klik og eksponeringer, kan det hjælpe dig med at forbedre din kampagnestyring og dine budstrategier yderligere. Du kan f.eks. byde forskelligt på forskellige hotelgrupper for at øge effektiviteten.

Se hotelgruppedata i Google Ads

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Hotelgrupper i sidemenuen. Følgende statistikker er tilgængelige:
Klik Hvor mange rejsende, der har klikket på din annonce
Priser Hvor meget du har brugt i denne periode
Eksponeringer Det antal gange, brugere har set din annonce for et hotel.
Gennemsnitlig hotelkundeemneværdi Den gennemsnitlige pris for opholdet på et bestemt hotel (inklusive skatter og gebyrer) baseret på de eksponeringer, som resulterede i klik. Kun de eksponeringer, der resulterede i et klik (fra en partner i auktionen), er inkluderet i gennemsnittet.
Kvalificerede eksponeringer for hoteller Det samlede antal muligheder, som din Hotelannonce var kvalificeret til at vise (dvs. deltog i auktionen) baseret på målretningskriterierne i det angivne tidsrum.
Eksp.andel på Søgning
IS for Søgning (øverst)
IS for Søgning (allerøverst)
Mistet IS på Søgning (rangering)
Tabt øverste IS for Søgning (rangering)
Tabt IS for visn. allerøverst på siden for Søgning (rangering)
Disse metrics måler, hvor dine annoncer blev vist i bookingmodulet i hotelannoncer. Få flere oplysninger om eksponeringsandelen for hotelannoncer

Tips!

Hvis du ikke kan se disse metrics, kan du tilføje eller fjerne kolonner i statistiktabellen.

Hvis du bruger Google Ads API, kan du også anmode om effektivitetsdata.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.