Om provision (pr. konvertering) for hotelannoncer

Fra og med den 30. april 2024 er budstrategierne "Provisioner (pr. ophold)" og "Provisioner (pr. konvertering)" ikke længere tilgængelige til nye hotelannoncekampagner.

Annoncer i aktive hotelannoncekampagner, for hvilke der er valgt provisionsbaserede budstrategier, bliver vist frem til og med den 31. oktober 2024. Gennemgå provisionsbaserede budstrategier i hotelannoncer, som udfases, for at få flere oplysninger om de næste trin.

Med provisioner (pr. konvertering) betaler du kun, når en rejsende booker dit hotel. Provisioner (pr. konvertering) er en Smart Bidding-strategi, der automatisk justerer dit bud for at hjælpe dig med at maksimere antallet af konverteringer. Du betaler en procentdel af den bookingværdi, som du har angivet.

Bemærk! Værdier for konverteringssporing og købskonvertering (det fulde bookingbeløb) er påkrævet for alle Smart Bidding-budstrategier i Hotelannoncer. Få flere oplysninger om konverteringssporing for Hotelkampagner.

Oversigt over provisioner

Provision (pr. konvertering) hjælper dig med at opnå en forudsigelig pris pr. konvertering. Denne pris er en procentdel af den bookingværdi, som du angiver i Google Ads. Provisionen bør repræsentere, hvor stor en del af omsætningen du er villig til at bruge på hotelannoncer for hver krone, du tjener på bookinger via dine hotelannoncer.

Fordele

• Maksimér din konverteringsværdi med minimal indsats
  • Definer en sammenhængende pris i forhold til den omsætning, som du genererer via hotelannoncer
  • Adaptiv læring forudsiger effektiviteten på forskellige budniveauer for at maksimere antallet af konverteringer
  • Auktionsbudgivning i realtid bruges til hver auktion i stedet for kun et par gange om dagen

Før du går i gang

Før du kan bruge provisioner (pr. konvertering), skal du bruge følgende fra det globale websitetag (gtag.js):

Konverteringssporing med følgende obligatoriske parametre:

• 'value'
  • 'currency'

Selvom de er valgfrie, hjælper disse parametre også Google med at optimere din effektivitet:

• 'start_date'
  • 'end_date'
  • 'id'

Bemærkninger:

Værdien af 'value' bruges til at beregne prisen for provision (pr. konvertering) for en bestemt konvertering. Hvis værdien ikke er angivet, fortolker Google denne konvertering som nulværdi.

Der kræves ikke et minimum antal konverteringer for at aktivere en kampagne ved hjælp af provision.

Sådan fungerer provision

Budstrategien Provisioner (pr. konvertering) forudsiger fremtidige konverteringer og tilhørende værdier ved at bruge dine rapporterede konverteringsværdier, som du tildeler via konverteringssporing. Provisioner (pr. konvertering) angiver et optimalt CPC-bud (pris pr. klik), mens du forsøger at maksimere de samlede konverteringer til den pris pr. konvertering, der svarer til dit mål.

For at forbedre din effektivitet tilpasser strategien Provisioner (pr. konvertering) de bud, der bruger oplysninger om auktionstid, f.eks. den rejsendes enhedstype og lokation, Google-websitet, hvor hotelannoncen vises, geografisk lokation, rejseplan og hotelpris.

Den gennemsnitlige pris pr. klik varierer, men uanset antallet af annonceklik betaler du kun, hvis der sker en konvertering.

Eksempel

Personer, der ikke konverterer Personer, der konverterer
  • Dit bud for provisioner (pr. konvertering) er 12 %.
  • En person klikker på din annonce.
  • En person konverterer ikke på dit website.
  • Du betaler 0 DKK.
  • Dit bud for provisioner (pr. konvertering) er 12 %.
  • En person klikker på din annonce.
  • En person foretager en konvertering på dit website. Bookingværdien er 4.500 DKK.
  • Du betaler 4.500 DKK * 12 % = 540 DKK.

Få generelle oplysninger om konverteringssporing, og hvordan Google bruger konverteringssporingsdata, under Spor salget og andre konverteringer.

Vælg det rette bud for provisioner (pr. konvertering)

For at finde det rette bud for provisioner (pr. konvertering) skal du bestemme, hvor stor en distributionsmargen du vil bruge på dine bookinger.

Hvis dit mål eksempelvis er at bruge et gennemsnit på 12 % af bookingværdien og maksimere din bookingomsætning, og du har en opsigelsesrate på 10 %, skal dit provisionsbud være 10,8 %.

Hvis du reducerer provisionen, vil dit bud i auktionen falde, hvilket kan resultere i færre bookinger. På tilsvarende vis kan dit bud i auktionen øges, hvis du øger provisionsbuddet, hvilket kan resultere i flere bookinger. Husk, at det afhænger af auktionen, og der er ingen garantier for ændringer i bookingvolumen i tilfælde af provisionsændringer.

Konverteringsmetrics

Konverteringsmetrics som "Konverteringer" og "Gennemsnitlig bookingværdi" kan opdateres en eller flere dage efter forekomst af klik afhængigt af, hvornår en bestemt bruger konverterer og din kontos tilskrivningsperiode (antallet af dage efter at kunden har klikket, hvor en konvertering tilskrives et klik). Det betyder, at prisen for en kampagne, der bruger budstrategien Provision, også kan ændres en eller flere dage efter et klik.

Bemærk! Hvis du uploader konverteringer ved hjælp af offlinekonverteringsuploads, skal du være opmærksom på, at du kun kan uploade konverteringer for klik, der foretages inden for den samme måned.

Konfigurer provision

Du angiver din budstrategi på kampagneniveau. Hvis du vil ændre strategien, skal du ændre, hvordan du byder.

Evaluer effektiviteten

Du kan se de aktuelle konverteringer og prisen pr. konvertering for en kampagne i tabellen med kampagneoversigten. Få flere oplysninger om dine konverteringsdata.

Optimale løsninger

Denne sektion angiver nogle optimale løsninger, når du angiver og bruger budstrategien Provision (pr. konvertering).

• Du opnår størst effektivitet med Provision (pr. konvertering), hvis din kampagne har mindst 10 konverteringer om ugen. Hvis dine kampagner ikke har så mange konverteringer om ugen, kan du overveje at slå nogle kampagner sammen, når du bruger provision.
  • Organiser hoteller i forskellige kampagner afhængigt af distributionsmargen eller konverteringsrate. Provision kan være mere effektivt, når partnernes hoteller er grupperet efter tilsvarende mål for investeringsafkast og effektivitet. Få flere oplysninger om hotelgrupper.
  • Giv kampagnen mulighed for at samle trafik i mindst 7 dage, før du evaluerer effektiviteten og foretager eventuelle ændringer.
  • Undgå at ændre dine provisionsbud (pr. konvertering) mere end én gang med nogle ugers mellemrum. Dette giver tid til at tage højde for eventuelle konverteringsforsinkelser og til tilpasning af strategien med de automatiske provisionsbud.
  • Sørg for, at konverteringssporing er implementeret korrekt på alle landingssider og på alle enheder. Afbrydelser i konverteringssporing (komplet eller delvist) kan have væsentlig indflydelse på din effektivitet og volumen.

Juster og evaluer

• Jo flere data Google Ads har, desto større er muligheden for at optimere efter konverteringsbud.
  • Husk, at udsving i annonceeffektivitet er normalt, og du kan være nødt til at bruge budstrategien Provisioner (pr. konvertering) i et stykke tid for at få et godt indblik i værktøjets indvirkning på din kampagnes effektivitet.
  • Undgå store ændringer i en kampagne, mens du bruger provisioner (pr. konvertering). Lad eksempelvis være med at sætte alle aktive hotel-id'er på pause og erstatte dem med nye.
  • Lad være med at fjerne konverteringssporingskoden fra dit website eller flytte den et andet sted hen, mens du kører budstrategien Provision (pr. konvertering). Sådanne ændringer medføre væsentlige ændringer i, hvilke klik der fører til indberettede konverteringer. Hvis du ændrer din konverteringssporingskode, skal budstrategien "betal pr. konvertering" muligvis bruge flere uger til at tilpasse sig disse ændringer.
  • Sammenlign dine klik og din konverteringsrate før og efter brug af budstrategien Provision (pr. konvertering), så du kan vurdere indvirkningen på din kampagne.

Ofte stillede spørgsmål

På hvilke niveauer kan partnere anvende og angive bud for provisioner (pr. konvertering)?

Partnere kan kun bruge budstrategien pr. konvertering på kampagneniveau. Det er ikke muligt at angive tilsidesættelser af provisionsbud for annoncegrupper eller hoteller.

Hvordan interagerer budstrategien Provisioner (pr. konvertering) med CPC-auktionen?

Når du bruger budstrategien Provision (pr. konvertering), fastsætter Google Ads optimale budpriser pr. klik (CPC, cost-per-click) for partnernes hoteller for at hjælpe med at maksimere bookingværdien til den angivne pris pr. konvertering, hvilket er en procentdel af den bookingværdi, som du angiver.

Faktureres omkostningerne for provisioner (pr. konvertering) efter forespørgselsdatoen, klikdatoen eller konverteringsdatoen?

Omkostninger for provision (pr. konvertering) faktureres efter forespørgselsdatoen. Google fakturerer ikke konverteringer uden for den partnerkonfigurerede tilskrivningsperiode.

Kan provisioner (pr. konvertering) understøtte konverteringsjusteringer?

Ja, provisioner (pr. konvertering) understøtter konverteringsjusteringer. Du kan omregne eller tilbagetrække konverteringsværdier, selv efter de er rapporteret i Google Ads. Få flere oplysninger om konverteringsjusteringer.
Bemærk! Når konverteringsværdier ændres én gang, kan de ikke længere justeres. Hvis du vil fortryde ændringerne, skal konverteringsdataene uploades igen med konverteringstidsstempler, der er ændret en smule. Dette sikrer, at de bliver behandlet som nye konverteringer.

Hvordan rapporteres konverteringsomkostninger på tværs af enheder for kampagner af typen provisioner?

Når du får vist rapporter på kampagne- eller annoncegruppeniveau, vil konverteringer via anden enhed være en del af den samlede rapporterede pris. Visning af hotel-id omfatter dog ikke konverteringsomkostninger på tværs af enheder. For at beregne omkostningerne ved konverteringer på tværs af enheder ved at sammenligne kampagnens samlede pris med den samlede pris efter hotel-id. Hvis kampagne A f.eks. havde 1.000 USD i går på omkostninger, og når du ser på hotel-id'et, ser du en samlet værdi på 950 USD, så er de resterende 50 USD fra konverteringer på tværs af enheder.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.