Sådan kommer du i gang med hotelkampagner

Med hotelkampagner kan du angive bud og konkurrere om annoncer, der vises sammen med hotelsøgeresultater på Google Søgning og Maps (se eksempel).

Hvis du vil deltage i hotelkampagner, skal du angive pris og tilgængelighed for værelser via et prisfeed (eller samarbejde med en integrationspartner, der angiver priserne på dine vegne). Hotelværelserne skal også opfylde kravene til fortegnelser.

Fordi hotelpriserne ændrer sig alt efter den tilgængelige beholdning, anbefaler vi kraftigt, at du samarbejder med en tredjepartsintegrator for at integrere følgende i Googles søgeresultater:

• En hotelliste, som omfatter navne, adresser og attributter (f.eks. Wi-Fi-adgang, parkering og lufthavnstransport) for alle de ejendomme, du gerne vil vise på Google
  • Hotelpriser, der indeholder oplysninger om pris- og tilgængelighed for et hotelværelse til en valgt rejseplan
  • Disse priser kan sendes til Google ved at vælge en leveringsmetode
  • Landingssider, hvor kunderne kan booke din ejendom online

Find en integrationspartner

Tredjepartsintegratorer sender dine hotelpriser og tilgængeligheden til Google, og de kan også administrere dine hotelkampagner. Hvis du ikke har en autoriseret integrationspartner, kan vi hjælpe dig med at finde en:

Find en integrationspartner

Direkte integration

Vi anbefaler kraftigt, at du samarbejder med en autoriseret integrationsudbyder, som kan hjælpe med den tekniske konfiguration. Hvis du alligevel foretrækker at integrere direkte med Google, skal du læse introduktionsvejledningen til ejere eller administratorer af hoteller for at tjekke, om du er kvalificeret til direkte integration med Hotelannoncer.

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.