Hoe reizigers Hoteladvertenties vinden

hotel search

1. Hotels zoeken

Als reizigers naar een hotel zoeken op Google, zien ze een combinatie van tekstadvertenties (bovenaan) en organische hotelvermeldingen die worden weergegeven met hotelfoto's, beoordelingen, prijzen en een kaart. Als reizigers op Meer hotels klikken, worden ze doorgestuurd naar de volledige weergave. Als ze op een hotel klikken, gaan ze rechtstreeks naar de boekingsmodule.

2. Volledige weergave

hotel search 2Als reizigers naar hotels zoeken via Google en vervolgens op Meer hotels klikken, worden ze doorgestuurd naar de volledige weergave. De volledige weergave toont onder andere hotelnamen, foto's, prijzen en beoordelingen.

Reizigers kunnen prijzen verder filteren op incheckdatum en bezetting.

Als een reiziger op een hotel klikt, wordt deze doorgestuurd naar de boekingsmodule voor Hoteladvertenties.

3. Boekingsmodule voor Hoteladvertenties

De boekingsmodule bevat:
  • De knop 'Een kamer reserveren', waarmee reizigers direct een hotel kunnen boeken.
  • Boekingslinks van Hoteladvertenties waarmee een partner de prijs en de kamerbezetting op een bepaalde incheckdatum kan tonen. Boekingslinks kunnen ook worden geconfigureerd zodat ze speciale tarieven, een logo en een tekst weergeven die de aandacht op hotelfuncties vestigen.

Als reizigers op een boekingslink klikken, worden ze doorgestuurd naar een website om de boeking te voltooien.

Volgende: De onderdelen van een Hoteladvertentie

Als u hulp nodig heeft met hoteladvertenties, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.