Hoe reizigers links van boekingspagina's voor hotels vinden

1. Door naar hotels te zoeken op Google

An example of how Hotel ads appear within Google Search

Als reizigers naar een hotel zoeken op Google, kunnen ze een combinatie zien van advertenties (met het label Advertenties) en gratis boekingslinks. Afhankelijk van de zoekopdracht kan het zoekblok voor hoteladvertenties worden weergegeven in de zoekresultaten, waar de belangrijkste zoekresultaten voor hotels worden getoond met foto's, beoordelingen, prijzen en een kaart voor hotels. Als reizigers op [aantal] hotels bekijken of op de kaart klikken, wordt de beeldvullende weergave geopend. Als ze op een hotel klikken, gaan ze rechtstreeks naar het infoblad voor dat hotel.

Als een gebruiker een zoekopdracht uitvoert voor een bepaald hotel, wordt op de pagina met zoekresultaten mogelijk een kennisvenster weergegeven met informatie over dat hotel. Deze informatie is vergelijkbaar met de informatie op het infoblad. Het kennisvenster kan ook een boekingsmodule bevatten waarin de gebruiker mogelijk links van boekingspagina's te zien krijgt om een kamer in dat hotel te boeken voor de datums die de gebruiker heeft geselecteerd.

2. Via de beeldvullende weergave van Google Hotels

Hotel ads immersive view

Als reizigers naar hotels zoeken op Google en vervolgens op [aantal] hotels bekijken klikken, wordt de beeldvullende weergave geopend. In de beeldvullende weergave worden zowel een lijst als een kaart met zoekresultaten voor hotels weergegeven met namen, foto's, prijzen en beoordelingen van hotels. Deze resultaten kunnen ook bepaalde hoteladvertenties bevatten die 'advertenties ter promotie van accommodaties' worden genoemd.

Reizigers kunnen hotels verder filteren op incheckdatum, aantal personen, prijs, voorzieningen, gebruikersbeoordeling, merk en hotelklasse.

Als reizigers op een hotel klikken, worden ze doorgestuurd naar de boekingsmodule voor dat hotel.

3. Via het infoblad van een hotel

An example of a Hotel ads placesheet

Het infoblad van een hotel bevat het volgende:

• Informatie over het hotel, zoals contactgegevens, voorzieningen, foto's en gebruikersreviews, plus rechtstreekse links naar de website van het hotel en de route naar het hotel.
  • Een boekingsmodule voor het hotel, die bestaat uit prijzen en links om een kamer in het hotel te boeken voor een specifieke incheckdatum en een bepaald aantal gasten per kamer. Betaalde links van boekingspagina's zijn voorzien van het label Advertenties en gratis boekingslinks vindt u onder Alle opties.

Als reizigers op een boekingslink van het hotel klikken, worden ze doorgestuurd naar een website om de boeking af te ronden.

Als je hulp nodig hebt met de links naar de boekingspagina van je hotel, kun je contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.