Om hotellkampanjer i Google Ads

An example of a Hotel ads placesheet

Med hotellkampanjer kan du by på hotellannonser som vises når reisende søker etter hoteller på Søk eller Maps. Disse annonsene blir vist i en modul for bestilling av hotellrom. I den kan det vises bilder av hotellet, prisene og fasilitetene samt en link rom kan bestilles via.

Kom i gang

Ettersom annonser er dynamiske, må du oppgi (eller samarbeide med en integreringspartner som kan oppgi) disse elementene:
  • en liste over hoteller (hotellene du ønsker å markedsføre)
  • en liste over priser (en oppdatert prisliste tilpasset ulike datoer)
  • en liste over landingssidene (sidene på nettstedet ditt som brukerne kommer til etter å ha klikket på annonsene dine)

Elementene ovenfor administreres i en Hotel Center-konto, som du knytter sammen med Google Ads-kontoen din for å kunne kjøre hotellkampanjer og administrere budsjettet ditt, all rapportering og budene, kampanjene samt annonse- og hotellgruppene dine. Hvis du ikke har Hotel Center-konto, kan du finne ut hvordan du deler eiendommer og priser med Google.

Fordeler

• Tiltrekk deg reisende som aktivt er på utkikk etter et hotell i et bestemt område. I annonser kan du ha med navnet på bedriften din, hotellnavnet, prisen samt infomeldinger for å fremheve de unike fordelene de reisende får ved å bestille via nettstedet ditt.
  • Skreddersy hotellets priser ut fra det aktuelle belegget og reiseplanene til gjestene.
  • Send kundene til et nettsted der de kan bestille rom.
  • Du betaler bare for annonsen når noen faktisk bestiller hotellrom, og du kan finstemme budgivningen etter faktorer som enhetstype, landet den reisende kommer fra, eller oppholdets lengde.

Her blir annonsene vist

Når reisende søker etter hoteller via Google Søk, Google Maps eller YouTube, får de opp en modul for hotellsøk. Den inneholder hotellbilder og -navn, priser samt et kart. Når de velger hotell, får de se oppdaterte priser og linker de kan følge for å bestille hotellopphold på ønskede datoer og for det aktuelle antallet gjester. Finn ut mer om hva hotellannonser med link til bestillingssiden består av

Landene hotellannonser kan vises i

Hotellannonser kan vises over hele verden, og alle store språk og valutaer er tilgjengelige. I noen land foreligger det imidlertid visse begrensninger. Finn ut mer om hvordan du kan tolke landsspesifikke begrensninger i Google Ads

Kampanjer og budsjetter

Med hotellkampanjer må du angi spesifikke budsjetter, og du kan kommunisere med reisende på bakgrunn av faktorer som hjemland og enheten de bruker. I kampanjer kan du angi bestemte budjusteringer via annonsegrupper på bakgrunn av reiseplanene til de reisende. Finn ut hvordan du oppretter hotellkampanjer

I annonsegrupper kan du angi grunnbudene dine for hoteller via hotellgrupper. Dette skjer på bakgrunn av hotellenes attributter. Finn ut mer om hotellgrupper

Merk: Du kan også opprette kampanjer, angi bud og administrere hotellgruppene dine via Google Ads API.

Budgiving

Med hotellkampanjer kan du by når noen fullfører bestillingen sin, eller når vedkommende klikker på annonsen din.

• Provisjon (per konvertering): Du betaler utelukkende når reisende bestiller rom på hotellet ditt, men dette avhenger av betalingsmodellen du velger.
  • Provisjon (per opphold): Du betaler bare når reisende gjennomfører et hotellopphold bestilt via hotellannonser. Dette er bare tilgjengelig for utvalgte partnere.
  • Maks. CPC-bud (fast eller prosentvis): Du betaler når reisende klikker på annonsen din. Med CPC-budstrategiene kan du justere budet ditt etter faktorer som blant annet enhetstype, hjemlandet til de reisende samt lengden på oppholdet.
  • Utvidet CPC (ECPC): Her blir budjusteringene automatisert i tråd med en maks. CPC-budstrategi.

Finn ut mer om budgivning i hotellkampanjer

Annonserangering

Annonserangeringen avgjøres av en auksjon der Google vurderer partnerbudene og kvaliteten på annonsen. Faktorene som påvirker annonsekvalitet, omfatter blant annet nøyaktigheten av partneres priser og til hvilken grad annonsen stiller brukerens behov.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.