Päivittäisten kulujen katsominen kampanjan ja tilin tasolla

Tapahtumat-sivulla näkyvät kunkin kampanjan kuukauden aikana kerryttämät kulut. Yhden tai useamman kampanjan tai koko tilin päivittäiset kulut voi sen sijaan katsoa Laskutetut kulut ‑raportista.

Tästä raportista näet kunkin kampanjan näyttökulut ja laskutetut kulut.

• Näyttökulut tarkoittavat kaikista kampanjan saamista klikkauksista tai näyttökerroista kertyneitä kuluja.
  • Laskutetut kulut ovat todellinen summa, jonka olet velvollinen maksamaan, kun tilillesi on tehty oikaisuja esimerkiksi ylijäämän tai kelpaamattoman toiminnan vuoksi.

Päivittäisten kulujen katsominen kampanjan tai tilin tasolla Tapahtumat-sivulta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.

2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Asetukset-kohdasta Laskutus ja maksut.

3. Klikkaa vasemman reunan valikosta Tapahtumat
    • Kampanjan päivittäisten kulujen katsominen: Varmista, että valittuna on Yksityiskohtainen tapahtumanäkymä. Valitse haluamasi kuukausi ja klikkaa Kuvaus-sarakkeesta sen kampanjan nimeä, jonka päivittäiset kulut haluat nähdä. Näin pääset laskutettujen kulujen raporttiin, joka on valmiiksi suodatettu näyttämään kyseisen kampanjan päivittäiset kulut kuukauden aikana.
    • Tilin päivittäisten kulujen katsominen: Valitse Tapahtumat-sivun yläreunasta Yhteenvetonäkymä. Valitse haluamasi kuukausi ja klikkaa Kuvaus-sarakkeen Kulut-riviltä Kampanjatapahtuma. Näin pääset laskutettujen kulujen raporttiin, joka on valmiiksi suodatettu näyttämään tilisi kaikkien kampanjoiden päivittäiset kulut kuukauden aikana.

Päivittäisten kulujen katsominen kampanjan tai tilin tasolla Raportit-sivulta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa raporttikuvaketta ja valitse Ennalta määritetyt raportit (Ulottuvuudet). Klikkaa sitten Muu ja lopuksi Laskutetut kulut. Näet oletuksena päivittäiset kulut jokaiselle yksittäiselle kampanjalle, jonka mainoksia näytettiin viime kuukauden aikana.

Päivittäisten kulujen erittelyn katsominen yhdelle tai useammalle kampanjalle

1. Klikkaa Budjetin nimi ‑sarakeotsikon viereistä alanuolta. Budjetin nimi vastaa Google Adsin Kampanjat-sivulla näkyvää kampanjan nimeä.

2. Klikkaa Suodata.

3. Valitse vasemman reunan valintaikkunasta niiden kampanjoiden valintaruudut, joiden kulut haluat nähdä. (Halutessasi voit myös hakea kampanjoita ja valita kampanjat hakutuloksista. Jos haluat nähdä kaikkien kampanjoiden päivittäiset kulut, valitse yläreunan valintaruutu hakutulosten määrän ilmaisevan numeron vierestä.)
  4. Klikkaa Käytä.

Päivittäisten kulujen erittelyn katsominen tilitasolla

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Sarake-kuvaketta Sarakkeet.

2. Klikkaa taulukon yläosan Rivi-osiosta Budjetin nimi ‑kohdan vierestä

Tämä poistaa Budjetin nimi ‑sarakkeen, jolloin raportissa näkyy päivittäisten kulujen erittely koko tilille tietyltä ajanjaksolta.

Raportin muokkaaminen

Muiden Google Ads ‑tilin raporttien tavoin voit muokata raporttia näin:

• Ajanjakson muuttaminen: Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta ajanjaksoa.

• Taulukon sarakkeiden järjestely: Voit lisätä tai poistaa sarakkeita, kun klikkaat Sarake-kuvaketta Sarakkeet ja sitten Muokkaa sarakkeita. Jos haluat muuttaa sarakkeen kokoa, klikkaa sarakkeen otsikon reunaa ja vedä sitä vasemmalle tai oikealle. Lue lisää sarakkeiden lisäämisestä ja poistamisesta.

• Datan järjestely: Voit järjestellä taulukon datan klikkaamalla sen sarakkeen otsikkoa, jonka mukaan haluat järjestellä datan. Järjestyksen voi muuttaa käänteiseksi klikkaamalla samaa otsikkoa uudelleen.

• Datan katsominen taulukkona, viivakaaviona, pylväskaaviona, pistekaaviona tai ympyrädiagrammina:  Voit siirtyä vaihtoehdosta toiseen klikkaamalla yläreunasta avattavaa Taulukko-valikkoa ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.

• Datan vieminen esimerkiksi CSV‑, Excel‑ tai PDF-muodossa: Klikkaa oikeasta yläkulmasta latauspainiketta.

Aiheeseen liittyvä linkki