Over Hotelprijzen

Als reizigers naar een hotel zoeken op Google, kunnen ze foto's, prijzen en andere informatie bekijken in de module voor hotels zoeken.

Deze prijzen kunnen via Hoteladvertenties worden ingediend, maar ze kunnen ook worden ingediend via de functie Hotelprijzen. Alleen partners die deelnemen aan Hoteladvertenties kunnen echter bieden op boekingslinks.

Hotelprijzen kunnen als onderdeel van de API-implementatie van Hoteladvertenties worden gebruikt. We raden ook aan om voor de functie 'Hotelprijzen' samen te werken met een externe integratiepartner.

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.