Resoldre problemes relacionats amb les pàgines de destinació no rastrejables en una campanya amb grups d'anuncis dinàmics

Pas 1: localitzeu l'URL no rastrejable

Les pàgines no rastrejables poden afectar els vostres anuncis dinàmics de la cerca de tres maneres:

• Si seleccioneu URL-Equals com a tipus de segmentació i el vostre URL no és rastrejable, veureu l'estat "Rebutjat: la pàgina no es pot rastrejar" a la segmentació d'anunci dinàmic.
  • Si utilitzeu feeds de pàgines i un dels URL del feed no és rastrejable, a la Biblioteca compartida veureu l'estat "Rebutjat: la pàgina no es pot rastrejar" a la fila d'aquest URL.
  • Si utilitzeu un altre mecanisme de segmentació i hi ha un URL que no s'ha rastrejat o que no es pot rastrejar, Google Ads no ho sabrà i, per tant, no es mostrarà cap missatge d'error. En cas que un URL al qual intenteu orientar anuncis no rebi trànsit, ho podeu solucionar orientant-hi els anuncis en primer lloc a través de l'opció URL-Equals o a través de feeds de pàgines. L'URL rebrà trànsit o, en cas contrari, veureu un missatge d'error amb l'explicació del motiu.

Pas 2: assegureu-vos que Google AdsBot pugui rastrejar la pàgina de destinació

1. Copieu l'URL i enganxeu-lo a la barra d'adreces del navegador web.
  2. Afegiu /robots.txt al final del nom del domini i premeu Retorn. Per exemple, si la vostra pàgina de destinació és http://www.example.com/carpeta1/carpeta2/, per comprovar quins robots poden rastrejar el domini visiteu l'URL: http://www.example.com/robots.txt.
  3. Cerqueu la línia User-agent: AdsBot-Google.
    • Si no hi és, demaneu a l'administrador web que l'hi afegeixi.
    • Si la pàgina està en blanc, demaneu a l'administrador web que afegeixi un fitxer robots.txt al domini.
    • Si heu trobat la línia User-agent: AdsBot-Google, assegureu-vos que a continuació no hi hagi una línia que digui Disallow: /. Assegureu-vos també que AdsBot-Google no estigui restringit per cap altra línia del fitxer. Sobre els fitxers robots.txt i els rastrejadors de Google
  4. Si la pàgina de destinació és un subdomini, comproveu si el subdomini té un fitxer robots.txt independent. Per exemple, https://subdomini.domini.com/robots.txt. Assegureu-vos que aquest robots.txt també permeti User-agent: AdsBot-Google.
  5. Obriu el codi font de l'URL. A Chrome, ho podeu fer obrint view-source:THE_URL. Per exemple, si la vostra pàgina de destinació és http://www.example.com/carpeta1/carpeta2/, per comprovar quins robots poden rastrejar el domini visiteu view-source:http://www.example.com/carpeta1/carpeta2/.
  6. Cerqueu la cadena "AdsBot-Google".

Altres motius pels quals una pàgina de destinació no es pot rastrejar

Si Google AdsBot té permís per rastrejar la pàgina de destinació (User-agent: AdsBot-Google ja està inclòs al fitxer robots.txt del lloc web), és possible que hi hagi un altre motiu pel qual la pàgina no es pot rastrejar:

• La pàgina de destinació no es carrega. Si obriu la pàgina amb un navegador web i veieu un error (per exemple, 404 No s’ha trobat, El lloc web no és accessible o La vostra sessió ha caducat), poseu-vos en contacte amb l'administrador web perquè s'asseguri que la pàgina de destinació es carrega en qualsevol ubicació, entorn (mòbil i ordinador) o navegador.
  • La pàgina de destinació requereix que s'iniciï la sessió. Totes les pàgines de destinació d'anuncis han de ser d'accés públic. Utilitzeu una altra pàgina de destinació o demaneu a l'administrador web que tregui el requisit d'inici de sessió de la pàgina.
  • La pàgina de destinació té massa redireccions. Les pàgines de destinació han de tenir menys de 10 redireccions. Demaneu a l'administrador web que redueixi el nombre de redireccions. Més informació sobre la redirecció web