Find dit annonce-id

Dit annonce-id er et unikt nummer, der kan bruges til at identificere hver annonce på din Google Ads-konto.

Sådan finder du dit annonce-id

1. Log ind på din Google Ads-konto.

2. I menuen til venstre skal du klikke på den kampagne med annoncerne, som du vil finde id'er for.

3. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen.

4. I statistiktabellen finder du annonce-id'et i kolonnen "Annonce-id".

Sådan tilføjer du kolonnen "Annonce-id"

Hvis du ikke kan se kolonnen "Annonce-id" i din tabel, skal du tilføje denne kolonne til din tabel med følgende trin:

1. Klik på ikonet kolonner Kolonner over statistiktabellen.

2. Vælg Rediger kolonner i rullemenuen.

3. Klik på Attributter.

4. Markér feltet ved siden af Annonce-id.

5. Klik på Anvend.

Du kan nu se kolonnen "Annonce-id" i din tabel.