Find dit annonce-id

Dit annonce-id er et nummer, der kan bruges til at identificere hver annonce på din Google Ads-konto.

Sådan finder du dit annonce-id

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Annoncer.
  3. I statistiktabellen finder du annonce-id'et i kolonnen "Annonce-id".

Hvis du ikke kan se kolonnen "Annonce-id" i din tabel, skal du tilføje denne kolonne til din tabel med følgende vejledning:

Sådan tilføjer du kolonnen "Annonce-id"

1. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  2. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  3. Klik på Attributter.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Annonce-id".
  5. Klik på Anvend.

Du kan nu se kolonnen "Annonce-id" i din tabel.