Om tilgangsbegrensninger for oppringingsannonser

Hvis du opplever få visninger eller at antall visninger har gått ned når du kjører oppringingsannonser med Google Ads, kan dette skyldes endringene vi nettopp har gjennomført når det kommer til hvordan oppringingsannonser vises. I denne artikkelen forklarer vi noen av tilgangsbegrensningene du kan støte på.

Annonsører som kjører oppringingsannonser, kan oppleve at antall visninger har gått ned for noen av oppringingsannonsene sine. I noen tilfeller kan du oppleve stopp i visninger av oppringingsannonser, mens du i andre tilfeller ser en nedgang. Vi har innført visse restriksjoner som kan påvirke visningen av oppringingsannonser for å sikre en opplevelse av høy kvalitet både for brukere og annonsører. Disse restriksjonene gjelder:

• Oppringingsannonser som kjøres i sensitive vertikaler (f.eks. ekstern teknisk støtte)
  • Oppringingsannonser rettet mot bestemte søkeord (f.eks. mot merkevare eller andre søkeord med høy risiko for misbruk: «medisinske brukerstøttenummer»).

Merk følgende

• Å øke budene på oppringingsannonser som påvirkes av restriksjonene vil ikke gjøre resultatet bedre.
    • Hvis du registrerer en reduksjon av antall visninger på oppringingsannonsene dine, prøv å bruk anropsutvidelse i stedet.