Over toegangsbeperkingen voor beladvertenties en belcomponenten

Als u beladvertenties laat lopen of belcomponenten aan uw Google Ads-account heeft gekoppeld, ziet u in sommige gevallen geen geleverde vertoningen. In andere gevallen ziet u mogelijk een afname in het aantal geleverde vertoningen. Dat kan komen door recente wijzigingen die we hebben aangebracht in de weergave van deze advertenties en componenten. Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer u toegangsbeperkingen kunt tegenkomen:

• Beladvertenties of belcomponenten die lopen in gevoelige branches (bijvoorbeeld externe technische support)
  • Beladvertenties of belcomponenten die zijn getarget op bepaalde zoekwoorden waarvoor is bepaald dat ze een hoog risico lopen op misbruik (bijv. informatienummer thuiszorg)

Houd rekening met het volgende:

• De toepassing van deze beperkingen kan afhankelijk zijn van uw betalingsgeschiedenis bij Google. Dat doen we om een veilige en positieve omgeving te behouden voor onze gebruikers.
  • Hogere biedingen verbeteren de prestaties van beladvertenties of belcomponenten die door deze beperkingen worden getroffen niet.
  • Als u merkt dat het aantal vertoningen van beladvertenties terugloopt, kunt u in plaats daarvan belcomponenten proberen.