Opret en Demand Gen-kampagne

Indlærings- og gennemgangsperioder

Når du skifter budstrategi, kan der være mindre udsving i effektiviteten, mens dine bud optimeres i Google Ads. I så fald kan budstrategiens status være angivet som "Indlæring i gang". Du kan holde markøren over "Indlæring i gang" for at se årsagen til, at budstrategien har fået denne status. Vi anbefaler, at du venter to uger med at foretage ændringer vedrørende budgivning, da systemet skal bruge tid til indlæring.

Som en tommelfingerregel skal du vente med at foretage ændringer af din kampagne, til du har opnået 50 konverteringer.

Der kan gå mindst 24 timer, før annoncerne er gennemgået og godkendt.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Trin 1 af 6: Opret en ny kampagne

Du kan duplikere, slette og oprette en ny kampagne eller annoncegruppe fra navigationsmenuen i venstre side.

1. Klik på knappen Opret Create Button på din Google Ads-konto, og vælg Kampagne på listen.
  2. Tilføj kampagnenavnet.
  3. Klik på kontakten for at "køre en produktfeedkampagne", hvis du bruger produktfeeds til at vise dine produkter i dine annoncer.
Bemærk! Hvis du vælger "Kør en produktfeedkampagne", kan du kun oprette produktannoncer i kampagnen.

Opret en ny kampagne

This image shows the campaign goal options when you create a Demand Gen campaign in Google Ads.

Trin 2 af 6: Vælg et annonceringsmål

Når du opretter en Demand Gen-kampagne på din Google Ads-konto, skal du vælge ét af følgende annonceringsmål: Salg, Websitetrafik, Produkt- og brandovervejelse eller "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål".

Bemærk! Det mål, du vælger, skal passe til det, du vil opnå med din kampagne. Hvis du f.eks. vil opfordre folk til at besøge dit website, kan du vælge Websitetrafik.

Derefter skal du vælge dine konverteringsmål baseret på dette annonceringsmål.

Trin 3 af 6: Konfigurer målretning på kampagneniveau

Enhedsmålretning

Enhedsmålretning giver dig mulighed for at målrette dine annoncer mod personer ud fra, hvilken enhed de bruger. Få flere oplysninger om enhedsmålretning.

For Demand Gen-kampagner" kan enhedsmålretning angives på kampagneniveau.

I sektionen "Enheder" kan du enten vælge at få vist dine annoncer på alle kvalificerede enheder eller angive specifik målretning for enheder. Visning af annoncer på tværs af alle enheder kan hjælpe dig med at øge rækkevidden. Hvis du vil begrænse rækkevidden for bestemte enheder, kan du vælge at målrette mod computere, mobiltelefoner, tablets eller tv-skærme.

Hvis du vælger mobiltelefoner og tablets, kan du under "Avanceret målretning for mobiltelefoner og tablets" vælge at målrette mod alle eller specifikke operativsystemer, enhedsmodeller og netværk.

Målretning efter sprog og lokation

For at sikre, at dine annoncer når ud til de kunder, du ønsker, kan du inkludere de sprog, dine kunder taler, og de lokationer, du vil målrette mod. Få flere oplysninger om målretning after lokation og sprog.

Målretning angives som standard på annoncegruppeniveau for bedre at optimere dine annoncers effektivitet. Sprog er som standard "Alle sprog", og lokation er angivet til "Alle lokationer". Ændring af målretning til kampagneniveau anbefales kun, hvis du har brug for at målrette mod en radius omkring en lokation.

Følg nedenstående trin for at aktivere målretning efter sprog og lokation på kampagneniveau:

1. Gå ned til bunden af siden, og find sektionen "Lokation og sprog".
  2. Slå kontakten "Aktivér målretning efter lokation og sprog på kampagneniveau" til. Det giver dig mulighed for at angive lokationen på kampagneniveau.
  3. Vælg Avanceret søgning for at åbne kortgrænsefladen. Her kan du også målrette efter radius for den valgte lokation.
Bemærk! Du kan ikke ændre målretning efter sprog og lokation tilbage til annoncegruppeniveau, når du har udgivet kampagnen. Sprog og lokation kan kun defineres på kampagne- eller annoncegruppeniveau.

This animation shows the campaign setup options when creating a Demand Gen campaign in Google Ads.

Trin 4 af 6: Konfigurer budgivning og budget

Dit budget har betydning for, hvor ofte dine annoncer vises, og hvor iøjnefaldende de er.

Budgivningen afgør, hvordan budgettet bruges. Få flere oplysninger om kampagnebudgetter og budgivning.

1. Vælg din budstrategi. Din budstrategi er den måde, hvorpå du optimerer dine bud med henblik på at nå dine annonceringsmål. Du kan vælge mellem følgende:
  2. Angiv dit kampagnebudget. Du kan vælge et dagligt budget eller det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag, som, vi anbefaler, er 15 x dit forventede daglige gennemsnitlige CPA.
  3. Angiv en startdato og en slutdato for din kampagne. Dette er påkrævet, hvis du bruger et samlet kampagnebudget.
Bemærk! Hvis din kampagne bruger hele budgettet, enten ved at nå den daglige grænse for daglige budgetter eller det gennemsnitlige budget pr. dag for samlede kampagnebudgetter, kan du overveje at øge budgettet for at skalere din succes. Hvis budgettet ikke bruges fuldstændigt, kan du justere din målretning, din budgivning og dine annoncer for at se, om det gør kampagnen mere effektiv.

Trin 5 af 6: Opdateringer af annoncegrupper: Nå ud til personer, der søger efter dit brand eller din virksomhed

Med målretning efter målgruppe kan du nå ud til nye og relevante målgrupper, som har sandsynlighed for at konvertere, personer på en bestemt lokation, personer, der taler et bestemt sprog, personer med en bestemt interesse og personer, der minder om kunder til dine produkter eller tjenester. Du kan også definere lokation og sprog på annoncegruppeniveau, hvis du ikke allerede har gjort det på kampagneniveau.

1. Vælg en eksisterende målgruppe ved at søge efter nuværende tilpassede segmenter, dine datasegmenter, lignende segmenter eller vælge bestemte interesser eller specifikke demografiske oplysninger. Du kan også oprette en ny målgruppe i målgruppeværktøjet på annoncegruppeniveau.

This animation shows the audience setup options when creating a Demand Gen campaign in Google Ads.

1. Behold eller fravælg optimeret målretning. Det anbefales, at du bruger optimeret målretning for at opnå optimal kampagneeffektivitet.
    • Bemærk! Når optimeret målretning er aktiveret, træder demografisk udvidelse også i kraft. Det betyder, at optimeret målretning kan være målrettet ud over dine valgte demografiske signaler, f.eks. alder, køn, husstandsindkomst og forældrestatus, for at øge kampagneeffektiviteten. Annoncører med følsomt indhold overholder stadig aldersbegrænsninger.
  2. Ekskluder bestemte målgrupper, f.eks. dine datasegmenter eller lignende segmenter, baseret på din målgruppestrategi.

This animation shows the lookalike segment setup options when creating a Demand Gen campaign in Google Ads.

1. Foretag demografiske valg for kun at fokusere på bestemte demografiske segmenter.

Trin 6 af 6: Opret relevante annoncer

Du opretter dine annoncer på annoncegruppeniveau. Hvis du vil oprette en ny annonce, skal du derfor vælge Ny annonce i rullemenuen under den annoncegruppe, du vil oprette annoncen for.

1. Du kan vælge mellem følgende:
    • Videoannoncer: En annonce med en enkelt video

This image shows the ad creation options when creating a video ad in your Google Ads Demand Gen campaign.

Opret en videoannonce med Video Builder

Sådan opretter du en ny video med vores videoværktøj i Medievælgeren:

1. Klik på + Videoer på kortet "Videoer", når du opretter en annonce.
  2. Klik på knappen Opret i vinduet "Vælg YouTube-videoer, der skal bruges i din annonce".
  3. Vælg den skabelon, der passer bedst, og klik på Brug skabelon blandt de mange tilgængelige skabeloner.
  4. Opret aktiver for hver scene i din video. Angiv den ønskede tekst i tekstfeltet, og klik på Næste.
  5. Klik på +Billede, og vælg billeder til scenen.
  6. Beskær eventuelt billedet, og klik på Vælg.
  7. Klik på Gem.
  8. Du kan føje flere scener til videoen ved at klikke på Næste og gentage trin 4-7.
  9. Juster indstillingerne efter behov i panelet "Videoindstillinger" til højre. Få flere oplysninger om justering af videoindstillingerne.
  10. Klik på Fortsæt til upload.
  11. Angiv videoens navn i tekstfeltet "Videonavn".
  12. Vælg, hvilken kanal du vil uploade din video til:
    • Din kanal til lagring af videoannoncer, som er oprettet af YouTube
    • Din egen kanal
  13. Klik på Se forhåndsvisning af video i høj kvalitet i meddelelsesfeltet for at se en forhåndsvisning af din video i høj kvalitet.
  14. Klik på Upload video.
  15. Vælg videoen i "Aktivsamling", og klik på Gem.
  16. Fortsæt med at oprette din annonce.

Justering af videoindstillinger

Klik på knappen < for at udvide panelet "Videoindstillinger". Juster indstillingerne, så de bedst passer til dine videokrav.

• Farver: Vælg den farve, du vil vise i baggrunden i videoen.
  • Skrifttype: Vælg skrifttypefamilie og skrifttykkelse for din scenetekst.
  • Musik: Vælg musik på listen over tilgængelig musik, som skal afspilles i baggrunden i din video.
  • Voiceover: Juster indstillingen for voiceoverbeskeder for at oprette en voiceover for din video. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer en voiceover til din video.
  • Billedannoncer: En annonce med et enkelt billede

This image shows the ad creation options when creating a single image ad in your Google Ads Demand Gen campaign.

• Karruselannoncer: En annonce med flere billeder i en karrusel

This image shows the ad creation options when creating a carousel image ad in your Google Ads Demand Gen campaign.

1. Indsæt annoncenavn.
  2. Vælg eller tilføj medieaktiver. Få flere oplysninger om specifikationer af aktiver for Demand Gen-kampagner.
  3. Tilføj op til 5 logoer.
  4. Inkluder dine tekstaktiver. Få flere oplysninger om specifikationer af aktiver for Demand Gen-kampagner.
  5. Brug regler for annoncekvalitet til at konfigurere din annonce, så du opnår de ønskede resultater.