Opret en videoannonce-seriekampagne

Videoannonceserier kan bruges til at skabe større opmærksomhed om dit produkt eller din tjeneste. I denne artikel kan du lære at oprette og redigere en videoannonce-seriekampagne. Få flere oplysninger om videoannonceserier

Før du begynder

Videoannonce-seriekampagner har nogle standardfunktioner, som er anderledes end funktionerne i andre videokampagner. Vær opmærksom på følgende:

• I forbindelse med videoannonce-seriekampagner kan du kun ekskludere demografiske oplysninger fra kampagneniveauet. Du kan gøre dette på siden "Ekskluderinger".
  • Seriekampagner kan kun køre på "YouTube Videonetværk".
  • Du kan ikke målrette med søgeord, emner eller placeringer, men du kan ekskludere søgeord, emner eller placeringer på kampagneniveau.
  • I seriekampagner kan der kun bruges videoer fra tilknyttede YouTube-kanaler.
  • Frekvensbegrænsning er som standard angivet til at vise 1 hel serie pr. bruger pr. 30 dage. Frekvensbegrænsning kan ikke redigeres.

Vejledning

Her er en trinvis vejledning til, hvordan du opretter en videoannonce-seriekampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre, og klik derefter på pluskknappen plus.
  3. Vælg Ny kampagne.
  4. Vælg kampagnetypen Video.
  5. Vælg et kampagnemål: Produkt- og brandovervejelse, Brandbevidsthed og rækkevidde eller Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  6. Vælg kampagneundertypen Annonceserie.
  7. Angiv et kampagnenavn.
  8. Angiv dit budget. Vælg de steder, du vil målrette mod, kundernes sprog og eventuelle avancerede indstillinger.
  9. Vælg din budgivningsstrategi.
    • Hvis du vil bruge en blanding af bumperannoncer og instream-annoncer, skal du vælge Mål-CPM.
    • Hvis du vil bruge bumperannoncer alene, skal du vælge Maks. CPM.
    • Hvis du vil bruge instream-annoncer alene, skal du vælge Maks. CPV.
  10. Klik på Nyt serietrin for at oprette det første trin i din seriekampagne.
  11. Angiv et annoncegruppenavn, og angiv derefter dit bud.
  12. Under "Opret din videoannonce" skal du indtaste webadressen for din YouTube-video og derefter følge vejledningen for at oprette din videoannonce.
  13. Klik på Føj til serie for at føje trinnet til din seriekampagne.
  14. Klik på Nyt serietrin for at oprette det næste trin i din serie. Gentag derefter trin 10 til 13.
  15. Når du har føjet alle serietrinnene til din kampagne, skal du klikke på Gem og fortsæt

Rediger din videoannonce-seriekampagne
Følg nedenstående vejledning for at redigere trinnene i din videoannonceserie:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper eller Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre, og klik derefter på blyantikonet .
    • Du kan også redigere en videoannonceserie ved at klikke på Kampagner i sidemenuen til venstre og derefter klikke på Indstillinger. Under "Yderligere indstillinger" skal du klikke på Serietrin og derefter på Rediger serietrin.
  3. På siden "Rediger din videoserie" kan du ændre rækkefølgen af trinnene i din videoannonceserie
    • Du kan også tilføje et nyt trin ved at klikke på Nyt serietrin.
  4. Når du har valgt rækkefølgen for din videoannonceserie, skal du klikke på Gem serie. Du får vist et pop op-vindue med teksten "Vil du ændre rækkefølgen af trin i serien?” Bekræft ved at klikke på Ja, skift rækkefølgen.

Fejlfinding

Ændring af rækkefølgen af trin i en serie: Hvis du ændrer rækkefølgen af trin i en serie, som er begyndt at køre, vil der opstå følgende problemer:

• Nogle brugere vil ikke kunne se din serie, og andre vil gentage serien for at følge den nye rækkefølge i serien
  • Undersøgelse af brandpåvirkning for din kampagne vil blive afbrudt, hvilket kan medføre unøjagtigheder i forskellige metrics for Undersøgelse af brandpåvirkning
  • Rapportering kan blive påvirket og kan blive unøjagtig, fordi nogle brugere gentager serien, der mangler trin, eller der er opstået andre problemer

Der mangler en annonce i dette trin: Hvis en annonce fjernes fra et af dine serietrin − enten fra selve kampagnen eller på grund af fjernelse af tilknytningen til den pågældende videoannonces YouTube-kanal − vil brugerne sandsynligvis ikke komme videre i serien. Hvis en bruger ser den video, som er blevet fjernet, som en del af en anden kampagne og desuden matcher målretningen for din serie, kan brugeren dog se det næste trin i serien.

Det er ikke muligt at oprette et serietrin: Du kan ikke oprette et serietrin, før du har tilknyttet en YouTube-kanal. Hvis du allerede er begyndt at oprette en seriekampagne uden at have en tilknyttet YouTube-kanal, skal du gemme din kampagne og gå til "Tilknyttede konti" for at tilknytte en YouTube-kanal. Når du har tilknyttet YouTube-kanalen, kan du føje trin til din kampagne.

Masseredigering: Du vil ikke kunne bruge masseredigering til at kopiere og indsætte eller slette en annoncegruppe for videoannonceserier. Hvis du forsøger at kopiere og indsætte annoncegruppen, hvil det medføre, at der oprettes en ny annoncegruppe, der ikke indeholder nogen annoncer. Massefjernelse af en annoncegruppe vil også medføre, at der oprettes et trin, der ikke indeholder en videoannonce. I begge tilfælde vil der på siden "Rediger din videoserie" blive vist en advarsel med teksten "Der mangler en annonce i dette trin. Brugerne vil sandsynligvis ikke komme videre i denne serie". Klik på Rediger trin for at løse problemet.