Opret en kampagne med serievisning af videoannoncer

Bemærk! Efterhånden som vi lancerer forbedringer af kampagneoprettelsesprocessen, vises arbejdsgangen for nye Google Ads-brugere en smule anderledes. Denne side opdateres i løbet af 2023 med flere oplysninger.

Du kan oprette en videoannonceserie for at skabe større opmærksomhed om dit produkt eller din tjeneste. En videoannonceserie er en kampagneundertype, som er tilgængelig under målene "Produkt- og brandovervejelse" og "Brandbevidsthed og rækkevidde" i Google Ads.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og redigerer en seriekampagne med videoannoncer.

Før du begynder

Sørg for, at du har knyttet din YouTube-konto til din Google Ads-konto, og at du bruger videoer fra din YouTube-kanal.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en kampagne med serievisning af videoannoncer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Produkt- og brandovervejelse eller Brandbevidsthed og rækkevidde.
    • Hvis du ikke har et mål for kampagnen, kan du også vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg kampagneundertypen Annonceserie.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Angiv et kampagnenavn.
  9. Vælg en budstrategi i sektionen "Budstrategi". Hvilke annonceformater der er tilgængelige til annoncen, afhænger af, hvilken budstrategi du vælger.
  10. Angiv yderligere oplysninger om din kampagne, f.eks. budget.
  11. Vælg, hvordan du vil oprette din serie:
    • Opret en tilpasset serie: Du styrer selv rækkefølgen af videoerne i serien.
    • Opret en automatisk serie: Google Ads optimerer rækkefølgen af videoerne i serien.
    • Brug en serieskabelon: Vælg en skabelon, der skal bruges til oprettelse af serien. Få flere oplysninger om serieskabeloner.
  12. Klik på Nyt trin for at oprette det første trin i din seriekampagne.
  13. Angiv et annoncegruppenavn og en webadresse for en YouTube-video til det første trin i seriekampagnen.
  14. Vælg et annonceformat, og angiv derefter oplysninger såsom annonceret webadresse og annoncenavn.
  15. Angiv et bud for det første trin i serien.
  16. Klik på Føj til serie for at føje trinnet til din seriekampagne.
  17. Klik på Nyt trin for at oprette det næste trin i serien.
  18. Vælg den interaktionstype, der skal føre seeren videre til næste trin. Hvilken interaktionstype du bør vælge, afhænger af, hvilken budstrategi du har valgt til din kampagne:
    • Eksponering: Annoncen er blevet vist for seeren.
    • Visning: Seeren har interageret med eller set mindst 30 sekunder af annoncen (eller hele annoncen, hvis den er kortere end 30 sekunder). Denne mulighed er kun tilgængelig til kampagner, hvor der bruges mål-CPM som budstrategi og instream-annoncer, der kan springes over, som annonceformat.
    • Overspringning: Seeren har sprunget annoncen over. Denne mulighed er kun tilgængelig til kampagner, hvor der bruges mål-CPM som budstrategi og instream-annoncer, der kan springes over, som annonceformat.
  19. Fortsæt med at føje trin til serien, indtil alle serietrin er føjet til kampagnen.
  20. Klik på Opret kampagne.

Rediger din seriekampagne med videoannoncer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper, eller klik på Annoncer.
    1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon for aktiver.
    2. Klik på rullemenuen Aktiver i sektionsmenuen.
    3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon.
    • Du kan også redigere en videoannonceserie ved at klikke på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter klikke på Indstillinger. Klik på Serietrin og derefter på Rediger serietrin under "Yderligere indstillinger".
  5. Klik på Nyt trin på siden "Rediger din videoserie" for at føje et nyt trin til din videoannonceserie eller ændre rækkefølgen af de allerede oprettede trin.
  6. Klik på Gem serie, når du er færdig med at redigere din videoannonceserie.
  7. Klik på Ja, rediger rækkefølgen for at bekræfte ændringen.

Se rapportering vedrørende din seriekampagne med videoannoncer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den seriekampagne med videoannoncer, der skal vises. Derefter får du vist fanen "Annoncegrupper" for den pågældende kampagne. Via denne visning kan du få vist effektiviteten for hvert trin i din kampagne. Hvert trin er repræsenteret ved en annoncegruppe, og du kan få vist metrics såsom eksponeringer og visninger.
  5. Brug kolonnen "Seriesti" til at finde ud af, hvor det aktuelle trin er placeret i serien.
    • Når du holder markøren over "Seriesti" for et trin, kan du se de øvrige trin på stien og de interaktioner, der medfører, at brugeren fortsætter til næste trin.

Løs problemer med seriekampagner med videoannoncer

Udvid alle

Ændring af en videos placering i en aktiv serie

Hvis du ændrer en videos placering i en serie, der allerede er begyndt at køre, opstår der følgende problemer:

• Nogle brugere er ikke længere kvalificerede til at få vist din serie, og andre får vist serien igen i den nye serierækkefølge.
  • Måling af påvirkning for den aktuelle kampagne bliver afbrudt, hvilket kan medføre fejl mht. diverse metrics for måling af påvirkning.
  • Det kan få negative konsekvenser for rapporteringen, fordi nogle brugere ser serien igen, fordi der mangler trin, eller fordi der er opstået andre problemer.

Der har været flere eksponeringer af videoen på det næste trin i serien end af videoen på det forrige trin

Når det gælder videoannonceserier, rapporteres der om eksponeringer af videoerne i kampagnen. Hvis en video i annonceserien eksempelvis også bruges i andre Google Ads-kampagner og videoen bliver vist for en seer, er den pågældende seer kvalificeret til også at få vist videoerne på de efterfølgende trin i serien. Der er derfor mulighed for, at der opnås flere eksponeringer af videoerne på de efterfølgende trin i serien end af videoerne på de trin, der er placeret før dem.

Der mangler en annonce på et serietrin

Hvis du fjerner en annonce fra et af dine serietrin – enten i selve kampagnen eller ved at fjerne annoncens tilknytning til YouTube-kanalen – kan brugerne sandsynligvis ikke komme videre i serien. Hvis en bruger ser den video, der er blevet fjernet, som en del af en anden kampagne og desuden matcher målretningen for din serie, kan vedkommende dog få vist det næste trin i serien.

Du kan ikke oprette et serietrin

Du kan ikke oprette et serietrin, før du har tilknyttet en YouTube-kanal. Hvis du allerede er begyndt at oprette en seriekampagne uden at have tilknyttet en YouTube-kanal, skal du gemme din kampagne og gå til "Tilknyttede konti" for at tilknytte en YouTube-kanal. Efter tilknytningen kan du tilføje trin i din kampagne.

Du vil foretage flere ændringer på én gang

Du kan ikke kopiere og indsætte eller slette en annoncegruppe i videoannonceserier ved hjælp af masseredigering. Hvis du forsøger at kopiere og indsætte en annoncegruppe, medfører det, at der oprettes en ny annoncegruppe uden annoncer. Fjernelse af en annoncegruppe ved hjælp af masseredigering medfører også, at der oprettes et trin uden en videoannonce. I begge tilfælde bliver der på siden "Rediger din videoserie" vist følgende advarsel: "Der mangler en annonce på dette trin. Brugerne fortsætter sandsynligvis ikke med at se serien." Klik på Rediger trin for at løse problemet.

Relateret link