Visa lokala konkurrenskraftiga besök och söktermer

Rapporten om lokala konkurrenskraftiga besök och rapporten om lokala konkurrenskraftiga söktermer visar vilka annonseringsmöjligheter du har missat på Google Ads. Rapporterna hjälper dig att nå potentiella kunder som kan vara intresserade av att besöka dina fysiska företagsadresser.

I rapporterna visas antalet sökfrågor, klick och besök i butik som gick till andra annonsörer eftersom deras annonser visades vid en relevant lokal sökfråga när dina annonser inte gjorde det. Med hjälp av denna information kan du optimera budgeten, budgivningen och sökorden för att snappa upp några av de missade möjligheterna.

Rapporten över lokala konkurrenskraftiga besök och rapporten över lokala konkurrenskraftiga söktermer är bara tillgänglig för kvalificerade annonsörer som uppfyller våra gränsvärden för integritet.

Rekommenderade metoder

• Använd rapporten över lokala konkurrenskraftiga söktermer för att hitta söktermer som leder till konkurrenskraftiga sökfrågor, klick och besök. Överväg att lägga till de söktermerna som sökord för att öka sannolikheten att kunderna hittar dina butiker.
  • Aktivera Smart Bidding för besök i butik i kampanjer som använder de nya sökorden.
  • Se till att din kampanj inte begränsas av dess budget.

Anvisningar

Skapa en rapport över lokala konkurrenskraftiga besök

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Alla kampanjer i navigeringspanelen till vänster.
  3. Klicka på Platser i sidmenyn till vänster.
  4. Klicka på Rapporten Lokala konkurrenskraftiga besök.

Skapa en rapport över lokala konkurrenskraftiga söktermer

1. Klicka på Alla kampanjer i Google Ads.
  2. Klicka på Sökord i sidmenyn till vänster.
  3. Klicka på Lokala konkurrenskraftiga söktermer.

Tolka rapporterna

I rapporten över lokala konkurrenskraftiga besök och rapporten över lokala konkurrenskraftiga söktermer visas följande mätvärden:

Mätvärdets namn Beskrivning av mätvärdet
Sökterm Endast tillgängligt i rapporten över lokala konkurrenskraftiga söktermer. Här visas vilka söktermer som folk har sökt med på Google.
Lokala konkurrenskraftiga sökfrågor

Här visas lokala sökfrågor som är relevanta för dig. För dessa sökfrågor kan du se antalet gånger andra annonsörer visade annonser men du inte visade en konkurrerande annons.

Lokala konkurrenskraftiga klick För de sökfrågor där du inte visade en konkurrerande annons visas antalet klick på andra annonsörers annonser.
Lokala konkurrenskraftiga besök För klick som inte ledde till att du visade en konkurrerande annons ser du antalet användarbesök till andra annonsörers fysiska butiker som drevs av dessa klick.