Se lokale konkurransedyktige besøk og søketermer

I rapportene om lokale konkurransedyktige besøk og lokale konkurransedyktige søketermer kan du se annonseringsmulighetene du har gått glipp av i Google Ads. Med disse rapportene kan du identifisere og så kommunisere med potensielle kunder som kan være interessert i å besøke de fysiske bedriftsbeliggenhetene dine.

I rapportene kan du se hvor mange søkeord, klikk og butikkbesøk som har falt i hendene på andre annonsører fordi annonsene deres – ikke dine – er vist som svar på relevante lokale søk. Med utgangspunkt i denne informasjonen kan du optimalisere budsjettet ditt, budgivningen din og søkeordene dine og gjøre disse tapte mulighetene om til økt kundetrafikk.

Rapportene om lokale konkurransedyktige besøk og lokale konkurransedyktige søketermer er bare tilgjengelige for kvalifiserte annonsører som overholder grensene i personvernreglene våre.

Anbefalte fremgangsmåter

• Bruk rapporten om lokale konkurransedyktige søketermer til å finne søketermene som genererer konkurransedyktige søkeord, klikk og besøk. Vurder å legge til de aktuelle søketermene som søkeord for å øke sannsynligheten for at du får flere kunder i butikkene dine.
  • Slå på Smart budgivning for butikkbesøk i kampanjene der du bruker de nye søkeordene.
  • Sørg for at kampanjen din ikke er begrenset av budsjettet.

Veiledning

Konfigurer rapporten om lokale konkurransedyktige besøk

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Alle kampanjer i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Steder på sidemenyen til venstre.
  4. Klikk på Rapport om lokale konkurransedyktige besøk.

Konfigurer rapporten om lokale konkurransedyktige søketermer

1. Klikk på Alle kampanjer i Google Ads.
  2. Klikk på Søkeord på sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Lokale konkurransedyktige søketermer.

Forstå rapportene

I rapportene om lokale konkurransedyktige besøk og lokale konkurransedyktige søketermer kan du se beregningene nedenfor:

Navn på beregningen Beskrivelse av beregningen
Søketerm Bare tilgjengelig i rapporten om lokale konkurransedyktige søketermer. Her finner du søketermene folk har brukt i søk på Google.
Lokale konkurransedyktige søk

Her finner du lokale søkeord som er relevante for deg. Du får se hvor mange ganger disse søkene førte til at andre annonsører fikk vist annonsene sine, uten at du selv fikk vist noen konkurrerende annonse.

Lokale konkurransedyktige klikk Du får se antallet klikk på andre annonsørers annonser i de søkene der du ikke fikk vist noen konkurrerende annonse.
Lokale konkurransedyktige besøk Du får se hvor mange ganger brukere besøkte andre annonsørers fysiske butikker i de tilfellene der du ikke fikk vist noen konkurrerende annonse.