Menetetyt käynnit ‑raportin luominen

Menetetyt käynnit ‑raportista näet, millaisia mainostusmahdollisuuksia olet menettänyt Google Adsissa. Tämä auttaa tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita, jotka saattavat olla kiinnostuneita käymään yrityksesi toimipaikoissa. Raportti kertoo, kuinka monta hakulauseketta, klikkausta ja kivijalkakaupassa käyntiä muut mainostajat ovat saaneet, koska heidän mainoksensa ovat näkyneet osuvan paikallisen haun yhteydessä mutta sinun mainoksesi ei. Näiden tietojen avulla voit optimoida budjettisi ja hintatarjouksesi, jotta voit jatkossa hyödyntää mahdollisuutesi paremmin.

Menetetyt käynnit ‑raportit ovat vain ehdot täyttävien mainostajien käytettävissä.

Näin luot Menetetyt käynnit ‑raportin

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta navigaatiopaneelista Hakukampanjat.
  3. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Sijainnit.
  4. Klikkaa yläosan alasivuvalikosta avattavaa Maantieteellinen raportti ‑valikkoa ja valitse Menetetyt käynnit ‑raportti.

Tietoja tuloksista

Menetetyt käynnit ‑raportti sisältää seuraavat mittarit:

Sarakkeen nimi Mitä se kertoo?
Menetetyt kyselyt

Tämä kertoo yrityksesi kannalta osuvat paikalliset hakulausekkeet. Sarakkeessa on niiden kertojen määrä, jolloin muiden mainostajien mainoksia näytettiin mutta omaa kilpailevaa mainostasi ei näytetty.

Menetetyt klikkaukset Tämä kertoo, kuinka monta klikkausta muiden mainostajien mainokset saivat niinä kertoina, kun omaa kilpailevaa mainostasi ei näytetty.
Menetetyt käynnit Tämä kertoo, kuinka monta kivijalkakaupassa käyntiä muut mainostajat saivat niinä kertoina, kun heidän mainoksiaan klikattiin mutta omaa kilpailevaa mainostasi ei näytetty.

Varmista, että mainoksesi näkyvät osuvien paikallisten hakujen yhteydessä, käyttämällä esimerkiksi sijainnin hintatarjouksen muokkauksia. Näin tavoitat todennäköisemmin lähellä kauppojasi olevat asiakkaat. Tarkista myös, ettei kampanjoissasi ole rajallista budjettia.