Konfiguration af rapport om mistede besøg

Rapporten over mistede besøg viser annonceringsmuligheder, som du er gået glip af på Google Ads, og som kan hjælpe dig med at få kontakt med potentielle kunder, som måske er interesserede i at besøge dine fysiske virksomhedsadresser. Rapporten viser antallet af søgeforespørgsler, klik og butiksbesøg, der gik til andre annoncører, fordi deres annoncer blev vist i forbindelse med en relevant, lokal søgeforespørgsel, mens din annonce ikke blev vist. Ved hjælp af disse oplysninger kan du optimere dit budget og din budgivning for at gribe nogle af disse mistede muligheder.

Rapporter over mistede besøg er kun tilgængelige for kvalificerede annoncører.

Sådan konfigurerer du en rapport over mistede besøg

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Søgekampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Vælg Placeringer fra sidemenuen til venstre.
  4. Fra undermenuen øverst skal du klikke på rullemenuen Geografisk rapport og derefter vælge Rapport om mistede besøg.

Om dine resultater

Rapporten om mistede besøg viser dig følgende metrics:

Kolonnenavn Betydning
Mistede forespørgsler

Lokale søgeforespørgsler, der er relevante for dig. Antallet af gange, hvor andre annoncører har vist annoncer, men du ikke viste en konkurrerende annonce.

Mistede klik På de mistede forespørgsler, hvor du ikke viste en konkurrerende annonce, kan du se antallet af klik på andre annoncørers annoncer.
Mistede besøg På de mistede forespørgsler, hvor du ikke viste en konkurrerende annonce, kan du se antallet af besøg i andre annoncørers fysiske butikker, som er genereret af de pågældende klik.

For at sikre at dine annoncer vises for relevante, lokale søgninger, skal du bruge funktioner som budjusteringer for sted for at øge sandsynligheden for, at du når ud til kunder i nærheden af dine butikker. Sørg også for, at dine kampagner ikke er begrænset af budget.