Se besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer

Rapporterne om besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer viser dig de annonceringsmuligheder, du har overset i Google Ads. Disse rapporter hjælper dig med at nå ud til potentielle kunder, der måske er interesserede i at besøge dine fysiske virksomhedsadresser.

Rapporterne viser dig det antal søgeforespørgsler, klik og butiksbesøg, der gik til andre annoncører, fordi deres annoncer blev vist i forbindelse med en relevant lokal søgeforespørgsel, mens dine annoncer ikke blev vist. Du kan bruge disse oplysninger til at optimere dit budget, din budgivning og dine søgeord, så det er dine annoncer, der bliver vist.

Rapporterne om besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer er kun tilgængelige for de annoncører, som overholder vores minimumgrænser vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.

Optimale løsninger

• Brug rapporten om lokalt konkurrencedygtige søgetermer til at finde de søgetermer, som genererer konkurrencedygtige forespørgsler, klik og besøg. Overvej at tilføje disse søgetermer som søgeord for at øge sandsynligheden for at få kunder til at besøge dine virksomhedsadresser.
  • Aktivér Smart Bidding i forbindelse med butiksbesøg i de kampagner, der bruger de nye søgeord.
  • Sørg for, at kampagnen ikke er begrænset af budgettet.

Vejledning

Konfigurer en rapport om besøg hos lokale konkurrenter

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Steder i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Rapporten Besøg hos lokale konkurrenter.

Konfigurer en rapport om lokalt konkurrencedygtige søgetermer

1. Klik på Alle kampagner i Google Ads.
  2. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Lokalt konkurrencedygtige søgetermer.

Sådan læser du dine rapporter

Rapporterne om besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer indeholder følgende metrics:

Metric-navn Metric-beskrivelse
Søgeterm Kun tilgængelig i rapporten om lokalt konkurrencedygtige søgetermer. Den viser de søgetermer, som folk har indtastet i en søgning på Google.
Forespørgsler til lokale konkurrenter

Lokale søgeforespørgsler, der er relevante for dig. Antallet af gange, hvor andre annoncører har vist annoncer, men du ikke viste en konkurrerende annonce.

Antal klik for lokale konkurrenter På de forespørgsler, hvor du ikke viste en konkurrerende annonce, kan du se antallet af klik på andre annoncørers annoncer.
Besøg hos lokale konkurrenter For de klik, hvor du ikke viste en konkurrerende annonce, kan du se, hvor mange af disse klik der førte til besøg i andre annoncørers fysiske butikker.