Målkostnad per tusen exponeringar (mCPM): Definition

En budmetod där du anger det genomsnittliga belopp du är villig att betala per tusen exponeringar av din annons (detta belopp är din mål-CPM). Vi optimerar bud med din mål-CPM (mCPM) så att du får så mycket unik räckvidd som möjligt. Vissa exponeringar kan kosta mer eller mindre än din mCPM, men Google Ads försöker hålla kampanjens genomsnittliga CPM på samma nivå eller lägre än den mCPM du anger.

Målkostnad per tusen exponeringar är tillgänglig för videokampanjer i Google Ads. För sekvenskampanjer med videoannonser optimeras mCPM för sekvensvisningar (vilket innebär att de optimerar för att maximera antalet användare som ser hela sekvensen) i stället för unik räckvidd.