Om kampagnespecifikke konverteringsmål

I denne artikel kan du læse om, hvordan du administrerer kampagnespecifikke konverteringsmål i dine Google Ads-kampagner.

Indstillingen for kampagnespecifikke mål giver dig mulighed for at tilsidesætte dine standardmål for kontoen og angive, hvilke mål du vil spore i dine konverteringsrapporter og bruge til budgivning i en bestemt kampagne.

Sådan fungerer det

Dine standarder for kontoen skal gælde for de fleste af dine kampagner, men der kan være nogle variationer, hvor du vil have mere granuleret kontrol med, hvilke konverteringsmål der bruges til budgivning og rapportering i en kampagne.

Eksempel

Du sælger sko på dit website og har to forskellige konverteringshandlinger i dit standardmål for kontoen, én, der sporer læg i kurven-handlinger, og en anden, der sporer køb af sko. Til din kampagne, som kun fokuserer på salg af sko, kan du overveje at bruge den kampagnespecifikke konverteringsindstilling for kun at inkludere køb af sko. Det gør det muligt for din kampagne kun at optimere til den mest relevante konverteringshandling.

Bemærk! Hvis du har flere konverteringshandlinger, der leverer forskellige værdier til din virksomhed, kan du i stedet for at bruge konverteringsindstillingen på kampagneniveau rapportere om alle konverteringshandlingerne på kontoniveau. Du kan også bruge mål-ROAS eller budstrategien Maksimér konverteringsværdi med forskellige værdier knyttet til hver handling for at optimere effektivt uden datatab.

Vi anbefaler desuden brug af alle mål på kontoniveau, fordi ændringer, der er foretaget i dine mål på kontoniveau, ikke anvendes på kampagner, der ikke udtrykkeligt bruger mål på kontoniveau.

Når du anvender kampagnespecifikke mål, kan du enten bruge de standardmål, som Google leverer, eller oprette et komplet tilpasset mål.

Standardmål

Du kan vælge, hvilke standardkonverteringsmål der skal anvendes i en specifik kampagne. Ved hjælp af indstillingen for kampagnespecifikke mål kan du tilpasse, hvilke standardmål der skal anvendes i en bestemt kampagne. Du kan f.eks. have angivet både "køb" og "læg i kurven" som standardmål for kontoen, men du vil gerne nøjes med at måle på målet "køb" for én af dine kampagner.

Tilpassede mål

Hvis ingen af standardmålene på din konto opfylder de nøjagtige behov, kan du oprette et tilpasset mål, som du kan anvende i en specifik kampagne. Tilpassede mål kan omfatte en hvilken som helst kombination af sekundære konverteringshandlinger. I sjældne tilfælde ønsker du muligvis at bruge tilpassede mål, når du har et annonceringsmål, der ikke er standard.

Hvis du vil, kan du anvende en kombination af tilpassede mål og standardmål i din kampagne. Bemærk! Du kan kun bruge ét tilpasset mål pr. kampagne.

Normalt er det bedst at bruge dine standardmål for kontoen i alle dine kampagner i stedet for at oprette kampagnespecifikke mål, da det giver dine kampagner mulighed for at lære af hinanden. Dette kan forbedre budgivningen.

Eksempel: Du kan oprette et tilpasset mål med en primær konverteringshandling fra konverteringsmålet "Køb" og en sekundær konverteringshandling fra konverteringsmålet "Indsend kundeformular". Når du anvender dit tilpassede mål i en kampagne, optimerer kampagnen til begge konverteringshandlinger.

Bemærk! Alle konverteringshandlinger, der er inkluderet i et tilpasset mål, bruges til rapportering og budgivning, uanset om de er angivet til at være "primære" eller "sekundære" mål. Få flere oplysninger om primære og sekundære mål

Sådan bruger du konverteringsindstillingen sammen med Smart Bidding

Med Smart Bidding (som inkluderer budgivningsstrategierne mål-CPA og mål-ROAS) tages der kun højde for de konverteringer, der rapporteres i kolonnen "Konverteringer", når der optimeres til dit mål. Der går et stykke tid, før Googles AI-baserede budgivningsmodeller er blevet tilpasset til eventuelle ændringer af din konverteringskonfiguration. Det gælder både på kontoniveau og kampagneniveau. Hvis du vælger at ændre dine konverteringsmål på kampagneniveau ved hjælp af indstillingen Konvertering (søgekampagner) eller ved hjælp af indstillingen Konverteringsmål (Shopping), bør du opdatere dine mål gradvist, i takt med at budgivningsmodellerne justeres i henhold til nyligt rapporterede konverteringsdata. Ellers kan du opleve uønskede udsving i forbruget. Bemærk! Smart-kampagner optimerer kun til et mindre sæt mål.

Butiksbesøg adskiller sig fra andre konverteringer, idet Smart Bidding reagerer øjeblikkeligt, når konverteringsmålet Butiksbesøg tilføjes eller fjernes. Opdater dine mål, så snart butiksbesøg er tilføjet eller fjernet fra kolonnen "Konverteringer".

Eksempel: Du har inkluderet køb med en historisk pris pr. handling (CPA, cost-per-action) på 1.000 kr. i kolonnen "Konverteringer" på kontoniveau. Du beslutter dig for at medtage tilmeldinger i stedet for køb (en brugerhandling, der foretages hyppigere og derfor har en lavere CPA) i kolonnen "Konverteringer" for en bestemt kampagne. Når du vælger at ændre konverteringsindstillingen på kampagneniveau, så der kun medtages tilmeldinger i kolonnen "Konverteringer", bør du i stedet for at angive en meget lavere mål-CPA med det samme nedjustere din mål-CPA gradvist, så dit kampagneforbrug forbliver nogenlunde stabilt.

Opret kampagnespecifikke konverteringsmål

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan anvender du kampagnespecifikke konverteringsmål:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner.
  3. Klik på Kampagner, og vælg den kampagne, du vil føje konverteringsmål til.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på rullemenuen Mål i menuen Indstillinger.
  6. Klik på Brug kampagnespecifikke målindstillinger.
  7. Vælg de konverteringsmål, du vil bruge.
  8. Klik på Gem.

Du kan også redigere kampagnespecifikke konverteringsindstillinger på én gang via tabellen "Kampagner":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner.
  3. Klik på Kampagner,og gå til tabellen Kampagner .
  4. Vælg de kampagner, som du vil redigere den kampagnespecifikke konverteringsindstilling for.
  5. Klik på Rediger.
  6. Vælg Opdater konverteringsmål i rullemenuen.

Du kan hurtigt se konverteringsmålene for alle dine kampagner ved at tilføje kolonnen "Konverteringsmål" i tabellen "Kampagner":

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på ikonet "Kolonner" Et billede af Google Ads-kolonneikonet.
  5. Klik på Rediger kolonner.
  6. Klik på Attributter.
  7. Vælg Konverteringsmål.
  8. Klik på Anvend.

Sådan opretter du et tilpasset mål:

1. Klik på ikonet MålGoals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Rul ned til bunden af siden i konverteringsoversigten, og klik for at udvide sektionen Tilpassede mål.
  5. Klik på Tilføj tilpasset mål.