Mainoksen vahvuus

Mainoksen vahvuus ‑mittari auttaa sinua välittämään asiakkaille oikean viestin.

Mittari arvioi mainoksen relevanssia, laatua ja monipuolisuutta asteikolla Vaillinainen, Huono, Keskinkertainen, Hyvä, Erinomainen. Mainoksen vahvuus kuvastaa sitä, miten hyvin mainosaineisto noudattaa tulosten optimointiin liittyviä parhaita käytäntöjämme. Parempi mainoksen vahvuus auttaa maksimoimaan mainonnan tulokset. Mittari sisältää myös toimintasuosituksia, joiden avulla voit helposti parantaa mainoksen tehokkuutta.