Om annoncekvalitet

Annoncekvalitet kan betragtes som en form for feedback, der gør det lettere for dig at fokusere på at få de rette budskaber ud til potentielle kunder.

Denne metric, som kan være fra "Ufuldstændig", "Dårlig", “Gennemsnitlig” og "God" til "Fremragende", måler din annonceteksts relevans, kvalitet og mangfoldighed. Annoncekvalitet viser dig, i hvor høj grad annoncematerialet følger Googles optimale løsninger til at opnå størst mulig effektivitet. En højere annoncekvalitet kan også hjælpe dig med at maksimere din annonces effektivitet. Kombineret med handlingsrettet feedback gør Annoncekvalitet det nemmere for dig at forbedre dine annoncers effektivitet.