Hantera kampanjernas samtalsrapportering

Alla aspekter av samtalsrapportering, som samtalstillägg, adresstillägg och kampanjer med samtalsannonser, kan hanteras för ett enstaka konto.

Aktivera samtalsrapportering för alla kampanjer

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Alla kampanjer på navigeringsmenyn till vänster.
  3. Klicka på Inställningar på sidmenyn och sedan på fliken Kontoinställningar.
  4. Välj under Samtalsrapportering.

Du kan nu använda samtalsrapportering för alla samtalsannonser, samtalstillägg och adresstillägg i ditt konto.

Inaktivera samtalsrapportering för alla kampanjer

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Alla kampanjer på navigeringsmenyn till vänster.
  3. Klicka på Inställningar på sidmenyn och sedan på fliken Kontoinställningar.
  4. Välj Av under Samtalsrapportering.

Samtalsrapportering är nu inaktiverad för alla samtalsannonser, samtalstillägg och adresstillägg i ditt konto.