Administrer samtalerapportering for kampanjene dine

Du kan administrere alle aspekter ved samtalerapporteringen, deriblant anropselementer, adresseelementer og oppringingskampanjer, på ett og samme kontonivå.

Slik kan du slå på samtalerapportering i alle kampanjer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kontoinnstillinger.
  3. Velg under Samtalerapportering.

Du kan nå bruke samtalerapportering i alle oppringingsannonser, anropselementer og adresseelementer i kontoen din.

Animert GIF om hvordan du slår av samtalerapportering for kampanjer.

Slik kan du slå av samtalerapportering i alle kampanjer

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kontoinnstillinger.
  3. Velg Av under Samtalerapportering.

Du har nå slått av samtalerapportering i alle oppringingsannonser, anropselementer og adresseelementer i kontoen din.

Linker til relatert innhold