Administrer dine kampagners opkaldsrapportering

Alle aspekter af opkaldsrapportering, herunder opkaldsudvidelser, adresseudvidelser og opkaldskampagner, kan administreres via ét kontoniveau.

Sådan slår du opkaldsrapportering til for alle dine kampagner

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen, og klik derefter på fanen Kontoindstillinger.
  4. Vælg Til ud for "Opkaldsrapportering".

Opkaldsrapportering er nu tilgængelig for alle opkaldsannoncer, opkaldsudvidelser og adresseudvidelser på din konto.

Sådan slår du opkaldsrapportering fra for alle dine kampagner

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen, og klik derefter på fanen Kontoindstillinger.
  4. Vælg Fra ud for "Opkaldsrapportering".

Opkaldsrapportering er nu slået fra for alle opkaldsannoncer, opkaldsudvidelser og adresseudvidelser på din konto.