Hitta eller skapa placeringsrapporter för dina appkampanjer

Om du kör appkampanjer kan du se rapporter om var dina annonser visas.

I denna artikel beskriver vi hur du hittar och skapar dessa placeringsrapporter i ditt Google Ads-konto.

Anvisningar

Hitta en fördefinierad placeringsrapport

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Välj Rapport i översikten på sidmenyn och klicka på Fördefinierade rapporter (dimensioner) på rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Annat.
  4. Klicka på Placering för appkampanjer.
  5. Ladda ned rapporten genom att välja Ladda ned och välja en filtyp.

Skapa en anpassad placeringsrapport

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Välj Rapport i översikten på sidmenyn och klicka på Rapport.
  3. Klicka på plusikonen vid Anpassad och sedan på Tabell.
  4. Välj Placering för appkampanjer i avsnittet Attribut eller skriv Placering för appkampanjer i sökfältet.
  5. Dra och släpp Placering för appkampanjer till Rad.
  6. Välj Exponeringar i avsnittet Resultat eller skriv Exponeringar i sökfältet.
  7. Dra och släpp Exponeringar till Kolumn.
  8. Du kan också lägga till filter i rapporten genom att välja Filter och välja filtertyper.
  9. Ladda ned rapporten genom att välja Ladda ned och välja en filtyp.
För närvarande är exponeringar det enda tillgängliga mätvärdet i placeringsrapporter för appkampanjer.