Plaatsingsrapporten zoeken of maken voor uw app-campagnes

Als u app-campagnes uitvoert, kunt u rapporten bekijken over waar uw advertenties worden weergegeven.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u in uw Google Ads-account deze plaatsingsrapporten kunt vinden en maken.

Instructies

Een vooraf gedefinieerd plaatsingsrapport zoeken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Selecteer Rapport in het dashboard in het paginamenu en klik vervolgens op Vooraf gedefinieerde rapporten (dimensies) in het dropdownmenu.
  3. Klik op Overig.
  4. Klik op Plaatsing voor app-campagnes.
  5. Als u uw rapport wilt downloaden, selecteert u Downloaden en selecteert u een bestandstype.

Een custom plaatsingsrapport maken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Selecteer Rapport in het dashboard in het paginamenu en klik vervolgens op Rapport.
  3. Selecteer het pluspictogram naast Custom en klik vervolgens op Tabel.
  4. Selecteer onder het gedeelte Kenmerken Plaatsing voor app-campagnes of geef Plaatsing voor app-campagnes op in de zoekbalk.
  5. Sleep Plaatsing voor app-campagnes en zet dit neer in Rij.
  6. Selecteer onder het gedeelte Prestaties de optie Vertoningen of geef Vertoningen op in de zoekbalk.
  7. Sleep Vertoningen naar Kolom.
  8. U kunt ook filters aan uw rapport toevoegen door Filter en de filtertypen te selecteren.
  9. Als u uw rapport wilt downloaden, selecteert u Downloaden en selecteert u een bestandstype.
Voorlopig zijn vertoningen als enige prestatiestatistieken beschikbaar in plaatsingsrapporten voor app-campagnes.