Sovelluskampanjoiden sijoitteluraporttien etsiminen ja luominen

Jos sinulla on Sovelluskampanjoita, voit katsoa raportteja siitä, missä mainoksesi näkyvät.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit etsiä ja luoda tällaisia sijoitteluraportteja Google Ads ‑tililläsi.

Ohjeet

Ennalta määritetyn sijoitteluraportin etsiminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse hallintapaneelin sivuvalikosta Raportti ja klikkaa avattavasta valikosta Ennalta määritetyt raportit (Ulottuvuudet).
  3. Klikkaa Muu.
  4. Valitse Sovelluskampanjoiden sijoittelu.
  5. Lataa raportti valitsemalla Lataa ja sitten tiedostotyyppi.

Muokatun sijoitteluraportin luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse hallintapaneelin sivuvalikosta Raportti ja klikkaa Raportti.
  3. Valitse Muokattu-kohdan vierestä pluskuvake  ja klikkaa Taulukko.
  4. Valitse Attribuutit-segmentistä Sovelluskampanjoiden sijoittelu tai kirjoita hakukenttään Sovelluskampanjoiden sijoittelu.
  5. Vedä ja pudota Sovelluskampanjoiden sijoittelu riville.
  6. Valitse Kehitys-segmentistä Impressiot tai kirjoita hakukenttään Impressiot.
  7. Vedä ja pudota Impressiot sarakkeeseen.
  8. Voit myös lisätä raporttiin suodattimia valitsemalla Suodatin ja sitten suodatintyypit.
  9. Lataa raportti valitsemalla Lataa ja sitten tiedostotyyppi.
Tällä hetkellä impressiot ovat ainoa Sovelluskampanjoiden sijoitteluraporteissa käytettävissä oleva kehitysmittari.