Find eller opret placeringsrapporter for dine appkampagner

Hvis du kører appkampagner, kan du se rapporter for, hvor dine annoncer vises.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder og opretter disse placeringsrapporter på din Google Ads-konto.

Vejledning

Sådan finder du en foruddefineret placeringsrapport

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Fra sidemenuen skal du vælge Rapport på betjeningspanelet og derefter klikke på Foruddefinerede rapporter (Dimensioner) i rullemenuen.
  3. Klik på Andet.
  4. Klik på Placering for appkampagner.
  5. For at downloade din rapport skal du vælge Download og derefter vælge en filtype.

Sådan opretter du en tilpasset placeringsrapport

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Fra sidemenuen skal du vælge Rapport på betjeningspanelet og derefter klikke på Rapport.
  3. Vælg plus-ikonet ved siden af "Tilpasset", og klik derefter på Tabel.
  4. Under segmentet "Attributter" skal du vælge Placering for appkampagner eller indtaste Placering for appkampagner i søgefeltet.
  5. Træk og slip Placering for appkampagner til "Række".
  6. Under segmentet "Effektivitet" skal du vælge Eksponeringer eller indtaste Eksponeringer i søgefeltet.
  7. Træk og slip Eksponeringer til "Kolonne".
  8. Du kan også føje filtre til din rapport ved at vælge Filter og filtertyperne.
  9. For at downloade din rapport skal du vælge Download og derefter vælge en filtype.
Eksponeringer er indtil videre den eneste effektivitetsmetric, der er tilgængelig i placeringsrapporter for appkampagner.