Shoppers helpen producten te ontdekken met video in Shopping-showcaseadvertenties

13 september 2018

Bijna twee derde van de kopers zegt dat ze via online video nieuwe ideeën opdoen voor aankopen, nieuwe producten ontdekken en hun keuze verfijnen. Meer dan negentig procent van deze mensen zegt dat ze op YouTube nieuwe producten en merken hebben ontdekt.

Met video in Shopping-showcaseadvertenties raken kopers meer betrokken bij uw producten. Dit is ons eerste zoekadvertentieblok voor de detailhandel dat video bevat, zodat u kopers een meer beeldvullende, contextuele gebruikerservaring kunt bieden.

Video in Shopping-showcaseadvertenties is de nieuwste toevoeging aan de Shopping showcaseadvertenties die we vorig jaar hebben gelanceerd. Met deze advertenties kunt u meerdere afbeeldingen naar één advertentie uploaden en uw producten promoten met prachtige afbeeldingen, beschrijvingen, producten en relevante promoties. Sinds de lancering hebben we geconstateerd dat de bovenste showcaseadvertentieruimte 3,6 keer de gemiddelde CTR genereert en dat showcase twintig procent meer conversiekrediet ontvangt met toeschrijving aan de eerste klik. En verkopers zoals Venus Fashion zijn succesvol in het werven van nieuwe klanten: 68% van de aankopen door kopers die interactie hebben met Venus showcaseadvertenties, is nieuw.

Video in Shopping-showcaseadvertenties

Deze indeling is beschikbaar voor adverteerders die al Shopping-showcaseadvertenties weergeven.

Gepost door Surojit Chatterjee, Director of Product Management, Google Shopping