Over slimme display-campagne met betalen voor conversies

Voor slimme display-campagnes met betalen voor conversies gelden minder deelnamevereisten. Ook bieden ze extra ondersteuning waarmee u meer uit het Display Netwerk kunt halen. Zodra uw campagne voldoende conversies ontvangt, wordt deze automatisch geüpgraded naar een volledige SDC-campagne.

Hoe werkt het?

Als u 'Conversies bijhouden' heeft ingesteld en uw account in de afgelopen dertig dagen minimaal vijf conversies heeft gegenereerd*, kunt u een slimme display-campagne maken met betalen voor conversies. Het budget en de doel-CPA worden beperkt totdat uw account vijftig conversies ontvangt in een periode van dertig dagen.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het pagina op Campagnes.
  3. Klik op de plusknop en selecteer Nieuwe campagne.
  4. Selecteer Display Netwerk.
  5. Kies doelen voor Actie stimuleren.
  6. Selecteer Een slimme display-campagne maken.
    • U ziet het bericht 'Betaal voor conversies, niet voor klikken. Meer informatie.'
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Zoek in het gedeelte 'Bieden' de koptekst 'Betalen voor' en selecteer Conversies.
  9. Klik op Opslaan en doorgaan.

Deelnamevereisten

1. 'Conversies bijhouden' is ingeschakeld.
  2. Uw account heeft in de afgelopen dertig dagen ten minste vijf conversies ontvangen.
    • Opmerking: Als uw account in de afgelopen dertig dagen meer dan vijftig conversies heeft gegenereerd, komt u in aanmerking voor een volledige SDC-campagne.
  3. U heeft een betaalde factuur van minimaal $ 100 op Mijn Klantencentrum-/accountniveau.
  4. U gebruikt geen offline conversies voor importeren.

CPA-limiet

U kunt een doel-CPA instellen van minder dan $ 200 (of het equivalent in de lokale valuta) voor uw slimme display-campagnes met betalen voor conversies. Als u een CPA van meer dan $ 200 (of het equivalent in de lokale valuta) instelt, ziet u een waarschuwingsbericht in de gebruikersinterface en wordt het ingestelde hogere CPA-bedrag in rekening gebracht. Als u uw budget wilt optimaliseren, verlaagt u de doel-CPA voor uw slimme display-campagnes tot onder de $ 200 (of het equivalent in de lokale valuta)

Budgetlimiet

Het dagbudget voor uw slimme display-campagne is beperkt tot $ 200 (of het equivalent in de lokale valuta) totdat uw account vijftig conversies in de afgelopen dertig dagen heeft ontvangen.

Veelgestelde vragen

1. Waarom wordt 'Geschikt (beperkt)' weergegeven als de biedstrategiestatus van mijn campagne?
    • Uw slimme display-campagne wordt uitgevoerd met een beperkte CPA en een beperkt budget omdat uw account nog geen vijftig conversies heeft gegenereerd in de afgelopen dertig dagen. U kunt uw biedingen en budget aanpassen zodra uw account vijftig conversies heeft ontvangen in de afgelopen dertig dagen en is geüpgraded naar een volledige SDC-campagne.
  2. Hoe kan ik vaststellen of ik in aanmerking kom voor slimme display-campagnes met betalen voor conversies in Google Ads?
    • Er wordt een optie weergegeven om een slimme display-campagne te maken met de tekst 'Betaal voor conversies, niet voor klikken. Meer informatie.' Deze optie is alleen beschikbaar als uw account in aanmerking komt op basis van de bovenstaande vereisten.
  3. Ik voldoe aan alle bovenstaande vereisten voor slimme display-campagnes met betalen voor conversies, maar ik zie geen optie in Google Ads.
    • Uw account komt mogelijk niet in aanmerking voor deze functie. Selectie voor de functie wordt bepaald door meerdere factoren die dagelijks kunnen worden gewijzigd.

*Tip: als uw account in de afgelopen dertig dagen meer dan vijftig conversies heeft gegenereerd, komt u in plaats daarvan in aanmerking voor een volledige SDC-campagne.