Om Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer

Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer har færre kvalifikationskrav og kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Displaynetværket. Når din kampagne har fået nok konverteringer, opgraderes den automatisk til en fuld SDC-kampagne.

Hvordan fungerer det?

Hvis du har konfigureret konverteringssporing, og din konto har modtaget mindst 50 konverteringer i de sidste 30 dage* – vil du være kvalificeret til at oprette en Smart-displaykampagne med Betal for konverteringer. Budgettet og mål-CPA begrænses, indtil din konto når 50 konverteringer i løbet af en periode på 30 dage.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg Displaynetværk.
  5. Vælg måltypen Få kunderne til at handle.
  6. Vælg Opret en Smart-displaykampagne.
    • Du får vist meddelelsen "Betal for konverteringer, ikke klik. Få flere oplysninger".
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Find overskriften "Betal for" i afsnittet "Budgivning", og vælg Konverteringer.
  9. Klik på Gem og fortsæt.

Kvalifikationskrav

1. Konverteringssporing er aktiveret
  2. Din konto har modtaget mindst 50 konverteringer inden for de seneste 30 dage
    • Bemærk! Hvis din konto har fået mere end 50 konverteringer i de seneste 30 dage, vil du være kvalificeret til en fuld SDC-kampagne.
  3. Minimumbeløbet for på 100 USD for betalt regning på MCC-/kontoniveau
  4. Du bruger ikke offlinekonvertering til import

CPA-grænse

Du kan angive en mål-CPA på under 200 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) til dine Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer. Hvis du angiver en CPA, der er højere end 200 USD (eller tilsvarende i lokal valuta), vil du se en advarselsmeddelelse i brugerflade og blive opkrævet for det højere CPA-beløb, du har angivet. For at hjælpe med at optimere dit budget, skal du reducere mål-CPA til under 200 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) for dine Smart-displaykampagner.

Forbrugsgrænse

Dagligt budget er begrænset til 200 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) til din Smart Display-kampagne, indtil din konto modtager 50 konverteringer i de sidste 30 dage.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvorfor står min status for budgivningsstrategi for kampagne som "Kvalificeret (begrænset)?"
    • Din Smart-displaykampagne kører med et begrænset CPA og budget, fordi din konto ikke har modtaget 50 konverteringer i de sidste 30 dage. Du kan tilpasse dine bud og dit budget, når din konto har fået mere end 50 konverteringer i løbet af de seneste 30 dage og er opgraderet til en fuld SDC-kampagne.
  2. Hvordan kan jeg identificere, om jeg er kvalificeret til Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer i Google Ads?
    • Du vil se en mulighed for at oprette en Smart-displaykampagne med teksten "Betal for konverteringer, ikke klik. Få flere oplysninger". Dette er kun tilgængeligt, hvis din konto er kvalificeret ud fra ovenstående krav.
  3. Jeg har opfyldt alle ovenstående krav til brug af Smart-displaykampagner med Betal for konverteringer, men jeg kan ikke se nogen indstilling i Google Ads
    • Din konto er muligvis ikke kvalificeret til denne. Kvalificeringen bestemmes af en lang række faktorer, som kan ændres dagligt.

*Tip! Hvis din konto har fået mere end 50 konverteringer i de seneste 30 dage, er du kvalificeret til en fuld SDC-kampagne i stedet for.