Konversiotapahtumajoukkojen muokkaaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata konversiotapahtumajoukkoja Google Ads ‑tililläsi.

Ohjeet

Muokkaa konversiotapahtumajoukkoja seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut ja asetukset.
  3. Klikkaa Mittaukset-kohdan avattavasta valikosta Konversiot.
  4. Klikkaa vasemmalla olevasta navigointipalkista Konversiotapahtumajoukot.
  5. Klikkaa muokattavan joukon nimeä.
  6. Jos haluat poistaa joukon, valitse poistettavan konversiotapahtumajoukon valintaruutu ja klikkaa avattavasta Muokkaa-valikosta Poista.​
    Huom. Et voi poistaa konversiotapahtumajoukkoa, jos se on liitetty kampanjaan.
  7. Jos haluat luoda uuden joukon, lisää uusi konversiotapahtumajoukko klikkaamalla pluspainiketta  ja seuraa annettuja ohjeita.