Konversiotapahtumajoukkojen muokkaaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten muokkaat konversiotapahtumajoukkoja kampanjatasolla Google Ads ‑tililläsi.

Ohjeet

Muokkaa konversiotapahtumajoukkoja seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse haluamastasi kampanjasta Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset-kohdasta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  4. Klikkaa vasemmalla olevasta navigaatiopaneelista Konversiotapahtumajoukot.
  5. Klikkaa muokattavan joukon nimeä.
  6. Jos haluat poistaa joukon, valitse haluamasi joukon viereinen valintaruutu ja klikkaa avattavasta Muokkaa-valikosta Poista.
  7. Jos haluat luoda uuden joukon, klikkaa pluspainiketta  ja seuraa annettuja ohjeita.