Hva er sett med konverteringshandlinger?

Ved hjelp av sett med konverteringshandlinger kan du opprette sett med konverteringshandlinger du kan bruke i kampanjeinnstillingene for å velge hvilke konverteringer det skal optimaliseres for, og som skal telles med i «Konverteringer»-kolonnen på kampanjenivå. Disse settene med konverteringshandlinger kan også deles i kampanjegrupper, som har til formål å generere de samme handlingene.

Før du kan bruke sett med konverteringshandlinger, må du konfigurere konverteringssporing.

Fordeler

Du kan bruke sett med konverteringshandlinger til å

• angi hvilke konverteringshandlinger som skal rapporteres i «Konverteringer»-kolonnen, og som skal optimaliseres for å bruke modeller for smart budgivning enten for enkeltkampanjer eller for kampanjegrupper
  • gruppere konverteringer som har til formål å generere de samme handlingene i flere kampanjer
  • oppnå økte resultater ved å la budgivningsmodellene hente informasjon fra et større sett med konverteringshandlinger, ettersom det alltid anbefales å bruke det samme settet for flere kampanjer, eller å bruke innstillingen «Ta med i «Konverteringer»» på kontonivå når det er mulig
  • generere bestemte konverteringshandlinger i én kampanje (eller gruppe med kampanjer) uten å holde disse kampanjene atskilt i separate kontoer
Du må konfigurere minst to konverteringshandlinger før du kan opprette et sett med konverteringshandlinger.

Slik fungerer sett med konverteringshandlinger

Med sett med konverteringshandlinger kan du angi konverteringsmål som skal gjelde for flere kontoer eller kampanjer. Med denne funksjonen kan du redigere konverteringsmålene dine én gang, men du kan angi at de aktuelle målene skal gjelde for så mange kontoer eller kampanjer som du ønsker, og dermed sparer du verdifull tid.

Du kan bare opprette eller redigere sett med konverteringshandlinger for handlingene som er slått på i kontoen din for konverteringssporing. Hvis du for eksempel bruker sporing av Google Ads-managerkontoer (MCC), kan du bare opprette sett med MCC-konverteringshandlinger, ettersom det bare er disse som er aktive.

Eksempel: Tenk deg at en hotellgruppe har separate markedsføringsbudsjetter for forskjellige hotellkjeder, og ulike kampanjer som er målrettet mot nettbestillinger for de separate kjedene. Ved å bruke sett med konverteringshandlinger kan denne hotellgruppen angi konverteringssett for de ulike hotellkjedene. De kan ta for eksempel med konverteringer for rombestillinger og spapakker for hotellkjede X i ett sett og de respektive konverteringshandlingene for hotellkjede Y i et annet sett. Deretter kan de bruke disse settene til å selektivt optimalisere den tilhørende konverteringshandlingen for hver kjede, og dermed sikre at de oppnår de verdifulle handlingene de ønsket å generere med budsjettene sine.