Sobre els objectius de conversió

Nota: aquest article descriu l'ús d'una agrupació nova d'accions de conversió en objectius de conversió, així com una nova experiència durant la creació de campanyes i la configuració del seguiment de conversions. Les actualitzacions s'han dissenyat perquè pugueu millorar el rendiment de les campanyes sense perdre mai de vista els vostres objectius publicitaris.

S'han conservat les configuracions de les ofertes de campanya definides abans d'aquest llançament, de manera que totes les campanyes existents que fan ofertes per conversions continuaran fent-ne pel mateix conjunt de conversions.

Els objectius de conversió us ajuden a organitzar les accions de conversió perquè pugueu optimitzar els vostres objectius publicitaris més fàcilment. Les accions que voleu que facin els vostres clients, o accions de conversió, s'agrupen en funció de categories relacionades per formar aquests objectius de conversió. Per exemple, l'objectiu de conversió "Compra" inclouria automàticament totes les accions de conversió (des de les compres en línia en determinats llocs web fins a les compres a través d'aplicacions determinades) que formen part del tipus de categoria "Compra".

Avantatges

• Agrupació semàntica significativa que ajuda a millorar l'optimització: les accions de conversió del compte s'agrupen automàticament en objectius de conversió rellevants per descriure les accions que són més importants per a la vostra empresa. Això també us permet millorar les ofertes i accedir a oportunitats d'optimització.
  • Simplificació de la gestió de conversions: seleccioneu i editeu els objectius de conversió quan creeu campanyes per assegurar-vos que optimitzeu completament les conversions importants i traieu el màxim profit de les campanyes. Capturar totes les accions de conversió rellevants és fonamental per assolir el vostre objectiu publicitari. També podeu configurar objectius de conversió predeterminats del compte, que podeu aplicar a diverses campanyes per estalviar temps a l'hora de gestionar els objectius de conversió de cada campanya.
  • Millora del rendiment de les campanyes: l'ús dels objectius predeterminats del compte garanteix que es considerin totes les conversions valuoses provinents de totes les campanyes que utilitzen les vostres estratègies de Smart Bidding. Això proporciona més dades a la IA de Google per potenciar les estratègies d'oferta i millorar-ne el rendiment. Obteniu més informació sobre com Smart Bidding utilitza l'aprenentatge automàtic avançat per estalviar temps i millorar el rendiment.

Accions de conversió

Les accions de conversió són accions significatives que els clients existents i potencials poden dur a terme i que heu definit com a valuoses per a l'empresa, com ara una compra en línia o una trucada telefònica. Aquestes accions, que es mesuren amb el seguiment de conversions, ara s'agrupen i es classifiquen en objectius de conversió segons el tipus de categoria que seleccioneu per a cada acció. Obteniu informació sobre com podeu configurar una acció de conversió.

Amb els objectius de conversió, l'optimització de les ofertes es determina en funció dels objectius pels quals es fan ofertes amb les campanyes (més informació a continuació). Al nivell d'acció de conversió, podeu decidir si voleu que es faci servir o no una acció de conversió concreta per a l'optimització de les ofertes quan l'objectiu s'utilitzi per fer ofertes. Si voleu que una acció de conversió del tipus "Compra" s'utilitzi per fer ofertes quan les campanyes optimitzin l'objectiu "Compra", podeu indicar que es tracta d'una acció "principal".

• Accions principals: s'utilitzen per fer ofertes si l'objectiu estàndard en què s'inclouen s'utilitza per fer ofertes. També s'utilitzen per registrar dades a la columna "Conversions".
  • Accions secundàries: s'utilitzen per registrar dades a la columna "Totes les conv.", però no per fer ofertes, encara que l'objectiu estàndard en què s'inclouen sí que s'utilitzi per fer ofertes. L'única excepció per a la inclusió d'accions secundàries a les ofertes i a les dades de la columna "Conversions" és si formen part d'un objectiu personalitzat.

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar els objectius de conversió per al seguiment de conversions.

Configureu el seguiment de conversions d'aplicació mitjançant Web to App Connect. Un cop hàgiu utilitzat la interfície de Web to App Connect a Google Ads per configurar el seguiment de conversions i l'enllaçament profund, podeu oferir una experiència fluida per als clients en passar del web a l'aplicació i generar, de mitjana, percentatges de conversió dues vegades més alts per als clics en anuncis que dirigeixen a l'aplicació en comparació amb el lloc web per a mòbils.

Aquesta experiència millorada permet als clients completar més fàcilment l'acció prevista, ja sigui comprar, registrar-se o afegir articles al carretó. A més, a la interfície de Web to App Connect, podeu fer un seguiment d'aquestes accions de conversió des de l'aplicació i obtenir recomanacions sobre com podeu millorar la campanya.

Per començar a utilitzar Web to App Connect, seguiu aquests tres passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Planificació.
  3. Feu clic a Centre de publicitat per a aplicacions. Se us dirigirà a la interfície de Web to App Connect.

Obteniu més informació sobre com podeu millorar les conversions amb la interfície de Web to App Connect.

Tipus d'objectius de conversió

Objectius estàndard

Les accions de conversió que afegiu s'agrupen automàticament en objectius de conversió segons el tipus de categoria de conversió (per exemple, "Compres", "Contactes" o "Enviar formularis de contactes"). Aquests objectius s'anomenen "objectius de conversió estàndard".

Podeu seleccionar objectius estàndard com a objectius per a l'optimització de les ofertes predeterminades en totes les campanyes del compte definint-los com a "objectius de conversió predeterminats del compte". Els objectius que no hàgiu triat com a predeterminats del compte es poden continuar utilitzant per a l'optimització de les ofertes en campanyes concretes.

Objectius predeterminats del compte

Els objectius de conversió estàndard que configureu com a objectius predeterminats del compte han de ser els objectius de conversió que voleu que les campanyes optimitzin automàticament i pels quals voleu que es facin ofertes. Normalment són els objectius més significatius per a l'empresa. En crear una campanya, tots els objectius predeterminats del compte se seleccionen de manera predeterminada per a l'optimització.

A fi de treure el màxim profit de la IA de Google i de l'aprenentatge multicampanya al compte, us recomanem que optimitzeu totes les campanyes perquè assoleixin el mateix conjunt d'objectius. Per fer-ho, ajusteu totes les campanyes de manera que tinguin els mateixos objectius predeterminats del compte. En crear una campanya, se us mostraran els objectius predeterminats del compte que hi podeu afegir.

Exemple

Si ja teniu un objectiu predeterminat del compte del tipus "Compra" que inclou diverses accions de conversió relacionades amb les compres, se suggerirà aquest objectiu com a objectiu de conversió per a la campanya que esteu creant.

Nota: si teniu diversos objectius de conversió estàndard que fan un seguiment de diferents fases del mateix embut de conversió, us recomanem que només en definiu un com a objectiu predeterminat del compte. Per exemple, si teniu una botiga de comerç electrònic al detall de sabates i voleu generar més vendes de sabates en línia, us recomanem que definiu "Compra" com a objectiu predeterminat del compte.

Objectius personalitzats (per a usuaris avançats)

Els objectius personalitzats són objectius que podeu crear i als quals podeu afegir qualsevol combinació d'accions de conversió principals i secundàries. Per exemple, podeu crear un objectiu personalitzat amb una acció de conversió principal a partir de l'objectiu de conversió "Compra" i una acció de conversió secundària a partir de l'objectiu de conversió "Enviar formularis de contactes". Podeu crear objectius personalitzats a "Resum de conversions" (per veure el resum a Google Ads, feu clic a "Eines" i, a "Mesurament", feu clic a "Conversions"). Tingueu present que normalment aquests objectius són per a un ús avançat i no es recomanen en la majoria dels casos.

Consell

Només podeu fer ofertes per un objectiu personalitzat en cada campanya, de manera que si decidiu utilitzar un objectiu personalitzat en una campanya nova, heu d'assegurar-vos que l'objectiu personalitzat inclogui totes les accions de conversió en què voleu que se centrin les ofertes. No podeu combinar diversos objectius personalitzats en una sola campanya.

Canvi en la terminologia

Abans

Després

Conversion Action sets icon

Conjunts d'accions de conversió

Conversion goals icon

Objectius estàndard i objectius personalitzats

Conversion settings icon

Inclou a configuració de conversions

Account level goals icon

Inclou als objectius predeterminats del compte +
acció de conversió principal

Conversion Actions icon

Accions de conversió

Conversion Actions icon

Accions de conversió agrupades per categoria en objectius de conversió

Conversion categories icon

Categories de conversió

Conversion categories icon

Objectius de conversió